Ugrás a tartalomra

Kiállta az idő próbáját a termelői nap

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. július 21. vasárnap 13:10
Vasárnap 9 és 13 óra között a szokott helyén, az Erzsébet téren rendezték meg a júliusi Miskolci Termelői Napot. A mostaninak születésnapos tematikája is adódott, miután a rendezvény épp kilencéves lett.

A helyszínre kilátogatók ezúttal is beszerezhették kedvenc kézműves portékájukat és minőségi bioélelmiszereiket. Ám ez a nap nem csak a bevásárlásról szólt, hiszen tartalmas délelőttöt tölthettek együtt a miskolciak és a távolabbról érkezők is: a család apraját-nagyját programokkal várták.
 
A kilencedik éve töretlen népszerűségnek örvendő közösségi program egyik vonzereje épp a személyességében lapul: jó hangulatú találkozási lehetőség a miskolciak és a portékáikat büszkén kínáló termelők számára. 

Osztie Tibor képgalériája

A Miskolci Termelői Nap egy olyan közösségi alkalom, melyet a természetesség, a kedvesség, a tudatosság és a sokszínűség jellemez, így nem csoda, hogy a helyiek is a szívükbe zárták. A szervezők minden évben apró meglepetéssel készülnek erre a jeles napra – ezúttal sem adódott ez másképp. 

A születésnapi termelői napon az arcfestés mellett 10 órától Ács Gyula népzenész hangszerbemutatóját tekinthették meg az érdeklődők. 

További hírek

Olvasnivaló