Ugrás a tartalomra

Kiderült, hogy miért halt meg tragikus hirtelenséggel a miskolci nemzeti egykori vendégművésze

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 24. hétfő 10:52
Fotó: Miskolci Nemzeti Színház / Bócsi Krisztián

Pénteken hunyt el az ózdi születésű Vadász Zsolt, a Budapesti Operettszínház népszerű énekese és színésze, aki mint megírtuk több szerepben a Miskolci Nemzeti Színházban is játszott. A szomorú hír kapcsán a Blikk megdöbbentő részleteket hozott nyilvánosságra. Kiderült, hogy egy húsevő baktérium okozta fertőzés néhány nap alatt végzett vele.

A család és a barátok értetlenül állnak a tragédia előtt.

"Még mindenki keresi a szavakat. Egyszerűen senki sem érti, mindez hogyan történhetett meg. Két hete még színpadon volt, nem sokkal később pedig már rosszul lett otthonában" – mondta egy közeli ismerős a lapnak.

A mentők azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy egy húsevő baktérium fertőzte meg. Az orvosok minden tőlük telhetőt megtettek, de Vadász Zsolt állapota gyorsan romlott.

A szervezetét megtámadó fertőzés következtében hamar lélegeztetőgépre került, és sajnos a szervei feladták a küzdelmet.

A miskolci közönség legutóbb a 2014-es A víg özvegy című operett előadásában láthatta őt.

Korábban 2006-ban a Hétre ma várom a Nemzetinél gálában, 2007-ben a Hoffmann meséiben, 2008-ban Giacomo Puccini Pillangókisasszony című operájában Pinkerton szerepében, 2010-ben A mosoly országa bonvivánjaként, majd a Parasztbecsület 2011-es előadásban Turridu megformálójaként szerepelt.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!