Ugrás a tartalomra

Kidőlt a Herman Ottó Gimnázium egyik ablaka

Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2024. március 09. szombat 00:12
A Hahó Miskolc elnevezésű Facebook oldalon kedden kora délután jelent meg a bejegyzés, amely szerint az intézmény egyik ablaka kidőlt. Információink szerint az ügy kivizsgálása folyamatban van. 
Fotó: Mocsári László

Munkatársunk helyszíni jelentése alapján a gimnázium épületének utcafrontján lévő ablakai épek, illetve egyik sem hiányzik azok közül. Meg nem erősített információink szerint nem itt, hanem a Szent István utca frontján dőlt ki az ablak még a délelőtti órákban. Állítólag a kidőlt ablakszárny megsebesített egy diákot, aki bár nem sérült meg, de elővigyázatosságból hazaküldték az intézményből. Megtudtuk azt is, hogy az iskola már többször jelezte a tankerületnek, hogy rosszak az ablakok, de hiába, mert mindeddig semmi sem történt azok helyreállításával kapcsolatban.

Érdeklődtünk az oktatási intézmény igazgatójánál, aki - mint mondta - nem adhat információt az ügyről. Az iskola első embere a Miskolci Tankerületi Központhoz irányította szerkesztőségünket. Kérdéseinket elküldtük a központ igazgatójának. Amint a válasz megérkezik, frissítjük cikkünket.

Megkerestük a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot is. Tájékoztatásuk szerint nem érkezett hozzájuk bejelentés az eseménnyel kapcsolatban.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!