Ugrás a tartalomra

Kis híján a rendőrökbe hajtott a részeg sofőr 

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. február 15. szerda 16:17
Közúti ellenőrzést hajtottak végre a miskolci rendőrök, amikor váratlanul egy autó csapódott a megállított járműbe - tájékoztatta szerkesztőségünket a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.
Fotók: police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat bűntetőeljárást egy 60 éves miskolci nővel szemben. A sofőr február 14-én a reggeli órákban, Miskolcon, a Hegyalja úton közlekedett autójával Diósgyőr irányába. A rendőrök éppen ezen a szakaszon az út mentén ellenőriztek egy másik autóst, amikor a 60 éves nő belehajtott a megállított kis teherautó hátuljába.

Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy ittas állapotban lehet az asszony. A rendőrök megszondáztatták, a műszer pedig pozitív értéket mutatott. Ezután az elkövetőt a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki - számolt be a rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy akik ittas vagy bódult állapotban járművet vezetnek, elfogadhatatlan kockázatot vállalnak, és ezzel, mások életét is veszélyeztetik.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!