Ugrás a tartalomra

Kitartás és összefogás a Miskolctapolca Barlangfürdőben

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 02. szombat 21:18
Akik a nehéz időkben a város zavartalan működéséért dolgoznak – bemutatjuk a Miskolc Holding és tagvállalatainak „hétköznapi hőseit”. (4. rész)

A hétköznapi hősök sorozatban hétről hétre a Miskolc Holding Zrt. tagvállalatainak egy-egy munkatársát kérdezzük arról, mit és hogyan dolgozik a március közepén kihirdetett rendkívüli helyzet óta. Ez alkalommal Katona Zoltánt, a Miskolci Fürdők Kft. munkatársát kérdeztük.

Katona Zoltán a Miskolci Fürdők Kft. által üzemeltetett Miskolctapolca Barlangfürdő fürdőgépésze. A strandok nyitvatartásának felfüggesztésével a gépészek műszakbeosztása is változott, több időt töltenek nappalos műszakban.

– A járványügyi helyzetre tekintettel feladatkörünk is megváltozott, jelenleg olyan munkálatokat végzünk el, amelyeket nyitvatartási idő alatt csak nehezen tudnánk megoldani. Mivel egyszerre többen vagyunk műszakban, odafigyelünk a megfelelő távolságtartásra, a rendszeres kézmosásra. Cégünk biztosítja számunkra a kézfertőtlenítő folyadékot, védőkesztyűt és a szájmaszkot. A most kialakult élethelyzetben számomra fontos az is, hogy összefogjunk és segítsük egymást – hangsúlyozta.

Európa egyedülálló természetes barlangfürdőjébe a zárvatartás alatt is bepillanthatnak azok, akiknek hiányoznak a barlangi kalandok: a fürdő hivatalos Facebook-oldalán elérhetővé tett egy három epizódból álló online szárazlábas túrát, amely szól fürdőgépészetről, a barlangfürdő kialakulásáról és fejlődéséről, rejtett barlangjáratokról, így azok is bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé, akik a januári leállási időszakban lemaradtak a szárazlábas bejárásról.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!