Ugrás a tartalomra

Kiütötték ellenfelüket, ma újabb meccset játszanak a DVTK kosarasai

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. október 12. szerda 11:18
Az izraeli Elitzur Ramla csapatával mérte össze tudását az Euroliga selejtezőjében a DVTK HUN-Therm kedd este.
Fotók: dvtk.eu

A keddi találkozón szinte végig Völgyi Péter együttese dominált, amely meggyőző játékkal, 54-80-ra kiütötte ellenfelét, és bizakodva várhatja a szerdai második összecsapást.

Egy újabb győzelem már a főtáblára kerülést jelentheti a diósgyőriek számára. Völgyi Péter együttese 18:30-kor lép pályára a DVTK Arénában, az ellenfél a török Botaş SK csapata lesz.

A vezetőedző úgy nyilatkozott a klubhonlapnak, hogy a selejtező felén sikeresen túl van a csapata, most a legnagyobb feladat az lesz, hogy legyőzzék a fáradtságot.

- A Botaş egy jól összerakott csapat, vannak kiemelkedő játékosaik, jelen pillanatban erősebb ellenfélnek tűnnek, mint az izraeli együttes volt. A mai mérkőzés kulcsa az lesz, hogy sikerül-e ugyanolyan energiát belevinnünk a védekezésünkbe, mint tegnap. Örültek a lányok a tegnapi sikernek, de elmondtam, hogy csak akkor lesz ennek igazán értéke, ha ma is elvégezzük a feladatunkat. Voltak a tegnapi mérkőzésen hullámvölgyek, biztos vagyok benne, hogy ma is lesznek, ezért nagyon számítunk a szurkolóinkra, hiszen ők tudnak ezen átlendíteni minket - hangsúlyozta.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!