Ugrás a tartalomra

Komoly fellendülést várnak a miskolci szállásadók az Ellipsum nyitásától

Kujan István
Utoljára módosítva
2021. június 11. péntek 13:29
Megtriplázódott az érdeklődők száma, amióta ismertté vált az Ellipsum nyitásának időpontja – ezt azon a komplexumbejáráson tudta meg lapunk, amit miskolci, tapolcai szállásadóknak szervezett a Miskolci Fürdők Kft. és a MIDMAR Kft. keddre.

Valamennyi helyi szállásadót meghívták, három turnusban mintegy félszázan jöttek el megcsodálni a hamarosan nyitó Ellipsum Élmény- és Strandfürdőt Miskolctapolcán. A 13 milliárd forintból felhúzott, öt nagyobb épületből álló komplexum átadása a nagyközönség számára a helyi szállások vezetőinek, tulajdonosainak véleménye szerint óriási fellendülést fog hozni a borsodi megyeszékhely turisztikai életében.

Juhász Ákos képgalériája

– Rengetegen érdeklődtek nálunk is arról, hogy mikor nyit ki az élményfürdő – osztotta meg tapasztalatait lapunkkal Bihari Donát, a Bástya Konferencia és Wellness Hotel tulajdonosa. – Az a meglátásunk, hogy az Ellipsum régiókon, sőt országokon átívelő attrakcióként fogja idevonzani a fürdőzőket és pihenni vágyó turistákat.

„Mindenki a nyitást várja, minimum megtriplázódott az érdeklődők, az ajánlatkérések és a szobafoglalások száma,” amióta bejelentették: június 12-én szélesre tárja kapuit a látogatók előtt az Ellipsum.

A bejárás alatti kötetlen beszélgetések során elhangzott a szállásadók részéről, hogy a fürdőkomplexum weblapjának fejlesztésénél érdemes a szlovák és lengyel vendégekre is gondolni, hiszen ezekből az országokból rengetegen érkeznek Miskolctapolcára. A belépők árait illetően megoszlottak a vélemények, volt, aki sokallta, más teljesen reálisnak tartotta azokat.

Németh Judit, a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője azonban felhívta a figyelmet, a miskolci lakcímkártyával rendelkező vendégek 30 százalékos kedvezményt kapnak az időkorlát nélküli jegyekre júniusban, júliustól pedig a 30 százalékos kedvezmény minden Miskolc kártya tulajdonos számára biztosított lesz.

– A miskolci, tapolcai szállásadók fontos vendégeink, hiszen együtt tudunk örülni a nyitásnak – tért rá a konkrét eseményre az ügyvezető. – Megcsodálhatták az attrakciókat, hogy milyen élményekkel tudjuk majd szórakoztatni az ide látogatókat. Az együttműködésre szükség van, hiszen az elégedett fürdőzők visszatérnek, szálláshelyeket vesznek igénybe.

Az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőt pénteken adják át hivatalosan, még aznap huszonöt miskolci család egy exkluzív, zártkörű rendezvényen – elsőként – próbálhatja ki az újonnan épült fürdő élményelemeit és szolgáltatásait. Szombattól pedig a nagyközönség előtt is feltárulnak a fürdőélmények kapui.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!