Ugrás a tartalomra

A közlekedésbiztonság fesztiválozott a főutcán

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 20. hétfő 08:53
Tudjuk, furcsának tűnik a cím, de ez az igazság. A „Hangoljon a biztonságra” fesztivál átvette az uralmat szombaton a főutca felett: balesetszimuláció, felvonulás, zene és tánc – mindez és sok egyéb a közlekedés- és a közbiztonságra kívánta felhívni a figyelmet.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztálya, valamint a miskolci önkormányzat által szervezett program részeként a résztvevők közelebbről megismerkedhettek a közúti közlekedés veszélyeivel. Emellett az is fontos szerepet kapott, hogy bemutassák a bűncselekmények megelőzését segítő praktikákat, valamint a virtuális és online világ csapdáit.

Képgalériánk a „Hangoljon a biztonságra” fesztiválról; Fotó: Juhász Ákos

Mindezt változatos programokon keresztül tapasztalhattuk meg szombaton. A Centrumnál baleseti helyszínt rekonstruáltak, ugyaninnen a Városház térig pedig felvonulástól volt karneváli hangulat a főutcán.

Volt még egyebek mellett önvédelmi prezentáció, gépjármű-bemutató, vetélkedők és persze robotok is. Annyira színes volt a programkavalkád, hogy javasoljuk képgalériánk megtekintését.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!