Ugrás a tartalomra

Kupakgyűjtő szív Nyékládházán

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 07. péntek 10:01
A kupakgyűjtő szív országos kezdeményezéshez Nyékládháza is csatlakozott. A lakosság, az intézmények dolgozói eddig szervezetlen formában, különböző helyszíneken tudtak gyűjteni.
A kupakgyűjtő szívet város szívében helyezték el.

A kedves kezdeményezésre a művelődési házzal összefogva reagált a polgármester, a szándékot tett követte, aminek eredményeként már várja a jószívű kupakgyűjtőket a fém gyűjtőedény.

– Mindig van olyan támogatható ügy, ami összefogást kíván és meg is érdemli azt. A művelődési ház előtti teret találtuk a legjobb megoldásnak forgalmas, központi elhelyezkedése miatt - mondta Tóth Balázs polgármester. 

Bizakodó vagyok, tudom, hogy az intézményeink munkatársai között is van, aki gyűjt. Arra biztatok hát mindenkit, aki kupakot gyűjt, hogy amikor a boltba, zöldségeshez, a művelődési házba vagy könyvtárba megy, illetve a gyerekekért az iskolába vagy gyógyszertárba, használja a gyűjtőedényt. A különféle kupakokkal színezzük ki együtt mihamarabb ezt a szívecskét újra és újra, hogy a kupakhalmazt azonnal olyan helyre juttathassuk, ahol támogathatunk vele valakit.

Nyékládházán jószívű emberek élnek, én hiszek a jószándékú lakossági összefogás erejében – hangsúlyozta a polgármester.
 

További hírek

Olvasnivaló