Ugrás a tartalomra

Lakossági fórumot tartottak az Avason 

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 02. hétfő 16:27
Lakossági fórumot tartott Szilágyi Szabolcs önkormányzati képviselő pénteken a Munkácsy Mihály Általános és Művészeti Iskolában. Az esemény vendége volt Varga Andrea, Miskolc alpolgármestere és Jakab Péter, a Jobbik elnöke. 
Fotó: Jakab Péter, facebook

A fórumon Szilágyi Szabolcs, a terület önkormányzati képviselője beszámolt az elmúlt időszakban elvégzett munkáról, valamint reagált a lakossági felvetésekre. Érdeklődésünkre Jakab Péter elmondta, az avasi fórumon a nagypolitika mellett a hangsúly a lakótelepen élők mindennapjain volt. A résztvevőket legfőbbképpen most is az érdekelte, hogyan oldják meg a közterületek karbantartását, felmerült a fűkaszálás és a játszóterek karbantartásának a kérdései is. 

- Nagyon sokan városüzemeltetéssel kapcsolatos kérdéseket vetettek fel. Elmondták azt is, hogy örültek annak, hogy virágosabb a városrész. Ami pedig számomra volt kifejezetten örömteli, az az, hogy az avasi rendőrörs parancsnoka ezúttal nem kapott közbiztonságot érintő kérdést. Ez nem jelenti azt, hogy nincs probléma, de azt igen, hogy van egyfajta pozitív változás az Avas vonatkozásában – fogalmazott Jakab Péter. Hozzátette, az országos politikát illetően pedig a megélhetési kérdésekre vártak elsősorban választ és megoldást a fórum résztvevői.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!