Ugrás a tartalomra

„Le kellett szúrnunk" – brutálisan meggyilkoltak egy magyar nőt Nigériában

szeretlekmagyarorszag.hu/Blikk
Utoljára módosítva
2019. december 11. szerda 12:19
Vasárnap éjszaka kiraboltak és megöltek egy magyar származású nőt a nigériai Lagoszban – írja a szeretlekmagyarorszag.hu. A háromgyerekes anyához és férjéhez a lakópark villanyszerelője és karbantartója kopogott be, akit gyanakvás nélkül be is engedtek a lakásba, hiszen a férj ismerte.

A TV2 információi szerint vasárnap este a család éppen az egyik gyerek születésnapját ünnepelte, amikor elment az áram, ezért villanyszerelőt hívtak, aki azonban nem egyedül érkezett. A helyi média szerint a két férfi közül az egyiket a férj ismerte, hiszen abban a lakóparkban dolgozott villanyszerelőként, ahol ők is laktak – írja a Blikk

A dunaújvárosi születésű K. Bernadettet először arra kényszerítették, hogy pénzt utaljon nekik, majd a híradások szerint a támadók a nővel és a férfival is savat itattak és késsel megsebesítették őket. A nő a helyszínen belehalt sérüléseibe, kameruni férje túlélte a támadást – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetőket, mindkettejüket letartóztatták.

A Green White Green portál szerint elfogása után az egyik támadó, akit a magyar nő férje ismert azt mondta:

„Azért mentem oda, hogy pénzt szerezzek tőle. Már korábban is kértem tőle, de visszautasított. Elmentem tehát hozzájuk, miután besötétedett. Csak el akartam venni a pénzt, majd távozni. De le kellett szúrnunk őket, mert felismertek engem. Azt hittem, mindketten meghaltak" – mondta a villanyszerelő.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!