Ugrás a tartalomra

A legjobbat hozzák ki belőlünk

Kujan István
Utoljára módosítva
2020. október 09. péntek 09:45
Az október elején első születésnapját ünneplő Family Fitness a címben szereplő megállapítást nemcsak az edzések minőségével, hanem vendégeik versenyeredményeivel is alá tudja támasztani. (x)

Legyen szó kezdőről, vagy haladóról, fiatalról, vagy éppen 65 évesről – széles az a közönségkör, aki megtalálhatja a számítását a Hunyadi János utcai edzőteremben. Nomen est omen: már a nevében is családias helyen igazi közösségre találhatunk; mindenkinek van egy biztató szava a másikhoz, amikor küzd a kilókkal. Inspirálják és motiválják egymást a vendégek.

Az edzőteremben pedig igyekeznek minden igényre figyelni. Mint Veinémer Attila ügyvezető fogalmaz: „mindenkinek segítünk elindulni az úton, amit aztán neki kell persze végigjárnia”.

– Akár fogyni, akár erősödni jön hozzánk valaki, az első változás, amit észrevesz magán: jobb a közérzete. Ez egy nagyon jó kezdet, jó kiindulási alap.

Egy éves a Family Fitness

A Family Fitnessben megmutatják a kezdőknek, hogyan kell használni a gépeket; táplálkozási tanácsokat adnak; biztatják a haladókat a még jobb teljesítmény elérésében. Nem véletlen, hogy egyre fejlődik az edzőterem. – Jók a visszajelzések, lelkesen és szívesen járnak hozzánk a vendégek, akik között tényleg vannak 65 évesek is. De több tagunk versenyeken is indul.

Marosi Gábor például 3. helyezést ért el nemrégiben egy jótékonysági futóversenyen Salgótarjánban. Az országos erőemelő bajnokságon taroltak a Family Fitness-esek: Lábas Krisztián és Veinémer Attila 1., Várady Dániel 2., Veinémer Dorina és Veres Vince 3. helyezést ért el. Legutóbb pedig ketten szerepeltek 7 kilométeres távon azon az akadályfutó-versenyen, amit Nyíregyházán rendeztek meg.

Továbbá – ha nem lépnek életbe újabb korlátozások, akkor – november 7-én, Veszprémben állnak rajthoz nyolcan a Spartan Race és a Magyar Honvédség közös szervezésű akadályfutóversenyén. Már nagy erőkkel készülnek, és ebben segíti őket az edzőterem Fat Burn 16 programja, ami szeptemberben indult újra. – Ez egy 16 hétig tartó program, ennek segítségével hetente 1 kilogramm adható le. Ehhez persze rendszeres edzések és természetesen megfelelő táplálkozás is kell.

Az eredmények is bizonyítják, hogy aki hobbi sportolói szintről tovább szeretne lépni, az is megtalálja számítását az 1 éves Family Fitnessben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!