Ugrás a tartalomra

Legyen a Hello Miskolc az Év turisztikai weboldala

Kujan István
Utoljára módosítva
2023. november 27. hétfő 10:54
Miskolc hivatalos turisztikai weboldalára is leadhatjuk a voksunkat Az év honlapja 2023 szavazáson.

A Magyar Marketing Szövetség idén is meghirdette Az év honlapja versenyt, ahol a pályázók lehetőséget kapnak bemutatni az elmúlt év során végzett munkájukat, és megmérettetni magukat a digitális világ élmezőnyében. A honlapokat a szakmai zsűri és a közönség is értékeli. A bírálati szempontok közé tartozik egyebek mellett a felhasználói élmény, a kreativitás és a dizájn, de a zsűri nagy figyelmet fordít a kategóriának megfelelő tartalomra is. A pályázaton harminc kategóriában lehet nevezni egészen december közepéig. Az elmúlt években a szövetség több mint nyolcszáz díjat adhatott át a magyar marketingeseknek, programozóknak, weboldal-tulajdonosoknak és a vállalkozások vezetőinek.

Az idei megmérettetésre benevezték a hellomiskolc.hu oldalt, a város hivatalos turisztikai desztinációs weboldalát is. Az üzemeltető MIDMAR Kft.-től megtudtuk, hogy a felhasználó oldaláról közelítették meg a korábbi felület megújítását, ezért egy átlátható és esztétikus oldal kialakítása volt a cél, ahol könnyed stílusban, vonzó képekkel bőven illusztrálva mutatják be a város legfontosabb látnivalóit, turisztikai szolgáltatásait, programjait.

Hozzátették, igyekeztek minden olyan kérdésre röviden, mégis figyelemfelkeltő módon választ adni, ami egy turisztikai célpont kiválasztása során előzetesen felmerülhet.

- Logikus menürendszerrel, személyre szabott listával, interaktív elemekkel, folyamatosan frissülő tartalommal tesszük felhasználóbaráttá az oldalt. És lehetőséget biztosítunk a kapcsolatfelvételre, valamint a közösségimédia-felületeink bevonására is. Törekedtünk a gyors betöltési sebességre és a mobilbarát kialakításra. Összességében egy abszolút könnyen kezelhető, tömören informáló és megjelenésében is vonzó weboldallal kívánjuk városunkba csábítani jövendő vendégeinket - hangsúlyozták.

Szavazni egészen december 20-áig lehet, ezt megtehetjük ITT.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!