Ugrás a tartalomra

Lerajzolták a Télapót, majd buliztak vele…

Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. december 04. szombat 10:45
...persze csak óvatosan! Hisz az esemény apropóját a bűnmegelőzés és a balesetvédelem szolgáltatta. Mindenesetre sok csokival, hangos zenével és Mikulás-partival vezették fel az óvodás rajzpályázat eredményhirdetését péntek délután a megyei könyvtárban.
Képgaléria | Fotó: Mocsári László

Boskó Réka, a polgármesteri kabinet koordinációs osztályának vezetője kifejtette: első alkalommal rendeztek rajzpályázatot az óvodáskorú gyermekek számára ebben a témában. A cél nem volt más, minthogy játékos formában hívják fel a legkisebbek figyelmét a bűnmegelőzés fontosságára. 

A kicsiknek a díjakat Boskó Réka mellett Hudák Lilla diákpolgármester adta át 

A gyerekeknek abban kellett elengedniük a fantáziájukat, hogy a Mikulásra idevezető útja során milyen veszélyek leselkednek, hogyan védje ki azokat, mire vigyázzon.

A Télapó érkeztéig a Csiribiri együttes felelt a hangulatért

- A négyéves stratégia első eleme volt az óvodás rajzpályázat – ecsetelte a rajzpályázat ötletgazdája, Vinczéné Kárpátfalvi Erika bűnmegelőzési koordinátor. Hozzátette: a lakosság széles körét kívánják az elkövetkező időben megszólítani, így a vagyon-, a család-, a gyermek- és ifjúságvédelmen túl az időskorúakat is be fogják rövidesen vonni programjaikba. 

„A Mikulás érkezése” című rajzpályázat díjazottjai 

Díjazottak:
I.    Eszlári Zara (Diósgyőri Óvoda Stadion Sport Tagóvoda)

II.    Dublinszki Zsuzsa (Miskolci Integrált Óvodai Intézmény), Trézsi Eliza (József úti Óvoda) 

III.    Rákosi Dorina (Szivárvány Tagóvoda), Drótos Brendon (Nyitott Ajtó Baptista Óvoda), Olexa Dorina (Szivárvány Tagóvoda)

- különdíjban részesültek: Szamkó Hanna (Nyitott Ajtó Baptista Óvoda) és Ruszka Bianka (Szivárvány Tagóvoda) 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!