Ugrás a tartalomra

Lezárult a 2020. évi komposztládaosztás

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 16. hétfő 17:48
A korábbi években novemberben volt lehetőség az avar eltüzelésére, de idén Miskolcon már TILOS minden kültéri égetés! Ezért Miskolc MJV Önkormányzata komposztálást segítő programot indított a zöldhulladék helyben történő hasznosítása érdekében.
Fotó: Mocsári László

A LIFE IP HungAIRy projekt keretén belül szervezett komposztkeret osztás 2020. évi szakasza lezárult. Összesen több mint 800 fő regisztrációját fogadtuk. A 29 ismeretterjesztő előadáson közel 600-an vettek részt, akik egyúttal a komposztálókat is átvették. Köszönjük, hogy ilyen sokaknak fontos, hogy a zöldhulladékot annak elégetése helyett környezetbarát módon hasznosítják! Aki a pandémia miatt vagy más okból nem tudott személyesen megjelenni ne csüggedjen, hiszen jövőre is folytatjuk a keretosztást!

A HungAIRy projekttel és a komposztálással kapcsolatos ismertető előadások alkalmat biztosítottak az érdeklődő kérdések megválaszolására, az ökomenedzserekkel való kapcsolatfelvételre. Ez a lehetőség online formában továbbra is adott a hungairy@miskolc.hu e-mail címen keresztül. Forduljanak hozzánk bátran kérdéseikkel a zöldhulladék kezelése és a levegőminőség témáiban egyaránt! Ugyanezen az elérhetőségen lehet jelentkezni a jövőre kiosztásra kerülő komposztkeretekért is. A nagy érdeklődésre való tekintettel arra bíztatunk mindenkit, hogy regisztráljon mielőbb!

Továbbra se égessen! Komposztáljon! 

 

További hírek

Olvasnivaló