Ugrás a tartalomra

Lezárult a fémhulladékhasznosító telep előzetes vizsgálati eljárása

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 15. csütörtök 11:55
A környezetvédelmi hatóság lezárta a vizsgálati eljárást a Sajószigeti utcára tervezett fémhulladékhasznosító telep ügyében - tájékoztatta szerkesztőségünket csütörtökön a Polgármesteri Hivatal sajtóosztálya.

A Serenity Solution Kft. (1139 Budapest, Teve utca 24-28. B ház. 5/3.) kérelmére, a 3527 Miskolc, Sajószigeti u. 6. és Sajószigeti u. 6/A., 4520/18 és 4520/17 helyrajzi számú telephelyén tervezett nem veszélyes fémhulladékok hasznosítása kapcsán, a területi környezetvédelmi hatóság (B-A-Z. Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály - 3530 Miskolc, Mindszent tér 4.) a folyamatban volt előzetes vizsgálati eljárást lezárta és megállapította, hogy az előzetes vizsgálati dokumentációban foglaltak megvalósításához környezeti hatásvizsgálat lefolytatása nem szükséges - olvasható a közleményben. 

A határozat teljes szövege – előzetes egyeztetést követően - 2022. október 14-ig megtekinthető a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztályán (Miskolc, Mindszent tér 4. sz.), valamint Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Építési és Környezetvédelmi Osztályán (3525 Miskolc, Városház tér 8. sz.) – ügyfélfogadási időben. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!