Ugrás a tartalomra

Magabiztosan nyert a miskolci amerikaifoci csapat

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 11. vasárnap 11:08
A 2021-es szezon első, Divízió I-es magyar amerikaifutball-bajnokiján magabiztos hazai győzelem született. Miskolc AFT - VSD Rangers 48-7
Miskolci American Football Team - VSD Rangers 48-7 | Mocsári László képgalériája.

Magabiztos hazai győzelemmel kezdte a szezont a Miskolc Steelers, illetve Renegades, azaz a két helyi klub közös csapataként a Divízió I-be benevezett Miskolc American Football Team. A magyar amerikaifutball-bajnokság második osztályban lejátszott szombati mérkőzésen a VSD Rangers volt az ellenfél, a dunakesziek egyetlen touchdownt szereztek a kapott héttel szemben, és igazán csak az első negyedben tudták felvenni a versenyt a piros mezesekkel, vagy legalábbis pont nélkül tartani a vendéglátókat.

Miskolc AFT - VSD Rangers 48-7 (0-0, 21-0, 14-7, 13-0)

Miskolci pontszerzők: Szalóki János 2 TD (elkapott, Vasyl Yordan passzából), Charles Wort 2 TD (futott), Nagy Donát 2 TD (elkapott, Vasyl Yordan passzából), Bodnár Benedek TD (interception return), Jónás Máté (6 extra pont rúgás).

Az összevont miskolci gárda következő riválisa két hét múlva, vasárnap délután a Dabas Sparks lesz, megintcsak a Miskolci Rendvédelmi Technikum futballpályáján.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!