Ugrás a tartalomra

Magas nyomás, magas minőség

Bájer Máté
Utoljára módosítva
2022. május 10. kedd 13:31
Több szempontból is különleges Dibo önkiszolgáló autómosó nyílt a Szentpéteri kapuban. (x)
Munkában a mosólándzsa

A csillogó autók új szentélyét március óta a barkácsáruház és a Szentpéteri kapui temető közötti kijáratnál találják a tisztulni vágyók. Az f5 elnevezésű autómosó 5 fedett beállóhelyes, és egy-egy piros, Forma-1 tematikájú parapetfal teszi kinézetre is egyedivé.

- A piacon az egyik legjobb minőséget nyújtó rendszerről beszélünk – szögezi le a tulajdonos, Juhász Ferenc. - Ennek legfőbb oka, hogy a mosó 14 liter vízzel dolgozik percenként, méghozzá 130 bar nyomás alatt. A piacon lévő többi rendszer 100-110 barra képes. Ez a nyomáskülönbség az egyik feltétele annak, hogy maradéktalanul eltűnjön minden szennyeződés az autók felületéről. Az említett vízhozamról érdemes tudni, hogy egy professzionális üzemben használt alsó érték – tehát igen komoly rendszerről van szó.

A vállalkozó szerint érdemes kiemelni, hogy minden programhoz ezt a nagynyomású, magas vízhozamot biztosítják.

- A hab, amit használunk, szintén egyedülálló. Nem csak, mert feltűnő, piros színe van, de 20-30 másodperc alatt beteríti a kocsi felületét.

Három különböző mosólándzsa áll az ügyfelek rendelkezésére.

A piros hab nem csak divatos, hatásos is

- Az egyik a magasnyomású pisztoly 5 programmal. A másik piros színű aktív habot ad ki, emellett pedig van egy kefés pisztolyunk is, ami folyékony vegyszert és vizet is ad, és szintén 130 baron működik. Utóbbinál nem kell félni, mert koszt nem viszünk át az autónkra akkor sem, ha valaki előttünk a kerekét mosta le vele: a kefe természetes sertésszőrből készült, amihez nem tapadnak a szennyeződések.

Biztonságos fizetés és 7 program egy kezelőfelületen

Juhász Ferenc kiemeli, hogy a folyékony vegyszerre optimalizált rendszerek egyik előnye, hogy gazdaságosabb működést tesz lehetővé, mivel a folyékony vegyszerek már alacsonyabb hőmérséklet mellett is elérik a maximális hatékonyságot, így vizet is spórol. A kezelő panel a mosási programok széles választéka mellett elektronikus fizetési (bankkártyás, mobilapplikációs, ügyfélkártyás) lehetőséggel is várja az ügyfeleket. Az úgynevezett totem oszlopokon összesen 7 program közül választhatunk, ugyanitt található az érmebedobó egység, valamint a kártyaleolvasó rendszer: ez garantálja a biztonságos fizetést.

- A nagyjából egyhónapos működési idő alatt nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk. Arra törekszünk, hogy széles, egyben elégedett ügyfélkört alakítsunk ki, így a nálunk tapasztalt minőséget a jövőben is garantáltan megőrizzük, ezzel a szemlélettel várjuk ügyfeleinket – ígéri Juhász Ferenc.

További hírek

Olvasnivaló