Ugrás a tartalomra

Majd tíz év elteltével rendőrkézen a brutális emberölés gyanúsítottja

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 05. csütörtök 09:41
A Készenléti Rendőrség nyomozást folytat egy 33 éves férfi ellen nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt.
betörés betörő.jpg
Képünk csak illusztráció

A gyanúsítás szerint a férfi 2011. január végén egyik éjszaka benyomta az ablakot egy idős borsodi nő házában. Előtte kifigyelte a sértettet, azt várta, hogy lefeküdjön. Miután bejutott, a hűtőládában kezdett kutakodni, de elejtett egy fagyott húst, amire a sértett felébredt, és elindult az irányába. Amikor odaért, a gyanúsított állba vágta, amitől az idős asszony arccal a padlóra esett, ezután a fején ököllel bántalmazta, majd pedig annak érdekében, hogy elnémítsa, befogta a száját, nyakát hátrafeszítette. Az ezzel járó intenzív vérzésébe is belehalt az idős asszony. Amikor már nem adott életjelet, a gyanúsított egy fiókban talált gyertya fényénél átkutatta a lakást, és mintegy 400 000 Ft összegű készpénzt, továbbá 3-4 üveg bort tulajdonított el, később pedig a véres ruhát elégette.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség az őrizetben lévő gyanúsított letartóztatásának elrendelését indítványozta a Miskolci Járásbíróság nyomozási bírájánál.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!