Ugrás a tartalomra

Már az újrainduláson töröd a fejed?

Utoljára módosítva
2020. július 03. péntek 10:33
A folytatáshoz szeretne segítséget adni a Forever Sun szolárium hálózat. (x)

Ha január elején azt mondja valaki, hogy szinte egyik pillanatról a másikra fel kell adnunk a mindennapos munkánkat, életünket, vagy legalábbis otthonról kell dolgoznunk, mindenki csak legyintett volna ugye? Sajnos most ebben a helyzetben vagyunk, kivétel nélkül mindenki kizökkent a komfort zónájából, ennek ellenére szeretné hasznosan tölteni ezt az időszakot. Ebben segít a Forever Sun szolárium hálózat, hiszen a kényszerpihenő jó alkalom lehet egy új vállalkozás megtervezésére is..

A figyelem központjába most a higiénia és a fertőtlenítés került. Ez a szoláriumaink számára nem újdonság, mivel eddig a vírusmentes időszakban is mindennapjaink része volt ez a tevékenység. A szoláriumozás egy egészen új irányát képviseli a Forever Sun. Egy új technológia eredményeként a kíméletes barnítás mellett a fények jótékony hatását is élvezhetjük a Forever Sun Smaragd, Forever Sun Zafír, Forever Sun Gyémánt és a Forever Sun Dimond csavart csövei által, mely „Terápia a bőrnek és a léleknek” egyaránt.

Mivel mindig is fontos volt számunkra vendégeink és a szalonokban dolgozó kollégák egészsége, ezért nálunk a szoláriumozás közben és utána is kiemelt fontosságú a tisztaság és higiéniai követelmények betartása mellett a bőrünk védelme is. Épp ezért kiemelt fontosságú számunkra a vendégek személyre szabott tájékoztatása, tanácsadás a bőrtípusnak megfelelő szoláriumozás meghatározása, a bőr és belső hidratációra való felhívás, támogatás. Ugyanezt a gondoskodást és teljes körű tájékoztatást biztosítjuk a vállalkozó kedvű, új vállalkozás nyitásán gondolkodó érdeklődőknek!!

 

A Forever Sun technológia fontos eleme a partnereink támogatása. Ez a támogatás kiterjed szakmai és marketing területre egyaránt. Kiemelném a szakmai részhez szorosan kapcsolódó területi kizárólagosságot, mely biztosítja a kialakításra kerülő szalonok hosszú távon is fenntartható jövedelmezőségét. Mindez izgalmas és új irány lehet azok számára, akik a mostani leállás közben már a jövőt tervezgetik és a szokásostól eltérőt, valami újat, egyedit keresnek.

Szeretnél Forever Sun Szolárium Tulajdonos lenni?

Információk és kapcsolatfelvétel: www.foreversun.hu/franchise

Forever Sun - „TERÁPIA BŐRNEK ÉS A LÉLEKNEK”

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!