Ugrás a tartalomra

Már érkeznek a pályázatok a Bringázz Miskolc! kampányra

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 23. csütörtök 09:02
Egyre többen csatlakoznak a miskolci önkormányzat által indított biciklis felhíváshoz. Sok szép kerékpározásra buzdító fotó érkezett már eddig is, augusztus 31-ig még több inspiráló kép beérkezését várják.

Az egész nyáron át tartó kampány keretében arra szeretnék ösztönözni a miskolciakat, hogy aki és amikor csak teheti, kerékpárral járja a várost és környékét. Tekerjünk minél többet, hiszen megszámlálhatatlanul sok előnye van annak, ha autó helyett a biciklit választjuk. A 2020. június 15. és augusztus 31. között zajló Bringázz Miskolc! nyereményjáték célja, hogy minél szélesebb körben hangsúlyozzuk a biciklizés fontosságát a helyiekben és az ide látogatókban.

A játékban való részvételhez csupán két fotóra lesz szükség.

Készítsünk a használt alkalmazásból egy képernyőképet arról, hogy mikor, merre és mennyit tekertünk (a nyerési esélyt nem befolyásolja a megtett kilométerek száma). A lényeg, hogy a játék időtartama alatt tekerjünk és ez a dátum a képernyőfotón is megjelenjen.

Egy másik képen pedig örökítsük meg a miskolci tájat, amerre jártunk. Olyan inspiráló fotókat várnak, melyek Miskolc és vonzáskörzetének káprázatos tájait (pl. Miskolctapolca, Lillafüred, Mályi stb.) vagy a város vidám nyári hangulatát örökítik meg.

A két képet a marketing@miskolc.hu címre kell beküldeni legkésőbb 2020. augusztus 31-ig a versenyző nevének feltüntetésével.

A beérkező fotókat a Hello Miskolc facebook oldalára töltik fel és az első 3 legtöbb lájkot kapott résztvevőt értékes jutalommal díjazzák. Az eddig beérkezett pályázatok már megtekinthetők az oldalon, a leginkább tetszőre bárki szavazhat itt.

A 2. és 3. helyezettnek a Miskolci Állatkert és Kultúrparkba szóló családi belépőket, valamint Miskolc logós tárgyakból összeállított ajándékcsomagot biztosítanak. A legtöbb lájkot bezsebelő játékos pedig fődíjként az állatkerti családi jegy mellett egy 20.000 Ft-os utalványt is megnyer az Excelsior Sportcentrum felajánlásával.

A legtöbb lájkot kapó, Lillafüreden készült fotó különdíjban részesül.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!