Ugrás a tartalomra

Már kétszer történt hasonló villamosbaleset Miskolcon

Kujan István
Utoljára módosítva
2020. február 29. szombat 12:06
Az első baleset 1996-ban volt, akkor egy friss jogosítvánnyal rendelkező fiatal ment neki egy Bengálinak, majd rá 20 évre, 2016 decemberében ütközött a Bató-háznak egy Skoda-járat.
Forrás: miskolcadhatott.blog.hu

A miskolcadhatott.blog.hu így írt a ’96-os esetről:

„Egy jó ideig röhögött a város azon a friss jogsis sofőrön, aki úgy 3 napja szabadulhatott ki a forgalomba vadiúj Volkswagen Golfjával, hogy a Centrum Áruháznál oldalról telibe kapja a villamost. Akkor még a jól megtermett, ún. sárga Bengáli villamosok járták a várost, így nem kicsi sebesség kellett ahhoz, hogy egy személyautó az áruház előtti szökőkútba repítse egyiküket. 1996 októberét írtuk ekkor, egy szemtanú beszámolója szerint pedig nem volt elég, hogy a friss jogsis fiatalembert már a fél város bámulta a helyszínelésnél, mikor az apja megérkezett és egy jókora sallert lekevert neki, díjazva fia alakítását. Persze azért lehetett végül a sofőr közröhej tárgya, mert csodával határos módon sem ő, sem a villamoson utazók nem sérültek meg, így egyedül a fiú büszkeségén eshetett csorba.”

2016 decemberében a mostanihoz kísértetiesen hasonló körülmények között történt baleset. Akkor is a Bató-háznak ütközött a villamos, gyakorlatilag orral belefúródott az épületbe. Most szerencsére egy másik kirakat előtt, a cukrászdánál állt meg a járat. A négy évvel ezelőtti balesetről mutatunk egy videót:

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!