Ugrás a tartalomra

Második helyen végzett a MIVÍZ csapata a Vízpróba-Országos Víziközmű Versenyen

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 16. péntek 12:55
A megrendezett megmérettetésen huszonegy csapat több mint nyolcvan szerelője dolgozott, ebben a mezőnyben lett a második legjobb a miskolci vízmű csapata.

Pillanatkép a versenyről. Fotó: MIVÍZ

Második helyen végzett a MIVÍZ csapata a Vízpróba-Országos Víziközmű Versenyen – adta hírül pénteken a Miskolci Vízmű Kft. (MIVÍZ). A társaság közleményében hozzáteszi, első helyen a Heves Megyei Vízmű Zrt., harmadik helyen a Szegedi Vízmű Zrt. végzett.

Mint írják, a Magyar Víziközmű Szövetség nagy hagyományokra visszatekintő víziközműszerelő-versenyét két év kihagyás után szeptember 14-15 között rendezték meg, a megmérettetésnek idén a Fővárosi Vízművek Zrt. volt a házigazdája.

A versenyen 21 csapat és több mint 80 szerelő dolgozott azon, hogy kiderüljön melyik víziközmű-szolgáltató csapata tud a legjobban alkalmazkodni az adott körülményekhez, a verseny kihívásaihoz és a Fővárosi Vízművek Zrt. által összeállított feladatokhoz. A verseny két helyszínen zajlott, első nap a Városligetben, míg második napon Budán, a Filozófusok kertjében.

- A MIVÍZ részéről hárman – Czingul János, Dervarics István, Vass Péter – és egy póttag Kota Sándor vettek részt a megmérettetésen, mindannyian hosszú ideje dolgozói a helyi vízműnek. A csapattagok közül többen vannak olyanok, akiknek - az idei évi verseny – már a tízedik alkalom volt– zárul a közlemény.

További hírek

Olvasnivaló