Ugrás a tartalomra

Meccsek sorozatban – kezdődik a bajnoki szezon

Miskolc TV
Utoljára módosítva
2019. szeptember 03. kedd 17:36
Tatabányán kezdi az új bajnoki szezont a Miskolci Vízilabda Club. A szezonkezdés kapcsán tartott tájékoztatón elhangzott: három fronton küzd majd az új vezetőedzővel szereplő csapat és bár nem lesz egyszerű, de a nemzetközi és a magyar kupában, valamint a bajnokságban is a legjobb négy közé jutás a cél.
Képek az edzésről, Mocsári László fotói

Érkeznek a főszereplők a bajnoki rajt előtt tartott tájékoztatóra, hiszen szeptember negyedikén, szerdán, a Tatabánya otthonában indítja a 2019 – 20-as bajnoki szezon szereplését a miskolci együttes. A csapat szakmai munkáját immár Vidumánszki László irányítja, aki gyakorlatiasan azzal kezdte: a tétmérkőzések mutatják majd, hogy miként sikerült a felkészülés.

- Mindjárt egymás után jön az idegenbeli meccs Tatabányán, szombaton folytatjuk hazai a Pécs ellen, utána jön megint a máltai túra, a LEN Kupa selejtező és így szépen sorozatban következnek a meccsek. Nem lesz könnyű – nyilatkozta Vidumánszki László, a PANNERGY MVLC vezetőedzője.  

Egészen biztosan nem lesz az, hiszen rögtön kezdésként 14 mérkőzés vára miskolci pólósokra 1 hónap alatt. Ám ettől a komoly terheléstől függetlenül, az 1 hét alatt játszott két bajnokin, két győzelem az elvárás.

- Minden rajt nehéz, mindig az volt. Ezért külön készültünk erre a meccsre és véleményem szerint készen állunk a bajnoki rajtra – nyilatkozta Sasa Misic csapatkapitány.

Szerdán 16 órakor kezdődik a Tatabánya – Miskolc mérkőzéssel a bajnoki szereplés, majd szombaton, immár a miskolci versenyuszodában 19 órakor kezdődik a Pécs vendégszereplése.

További hírek

Olvasnivaló