Ugrás a tartalomra

Még két időpontban utólagosan is átvehetők a LED égők

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 09. hétfő 14:33
Szerdán és csütörtökön tehetik meg ezt, akik decemberben nem tudták átvenni.

A Gondoskodó Miskolc szociális és támogató csomag keretében hirdetett LED-csereprogramot az önkormányzat. A program sikerét mutatja, hogy hatezernél is többen éltek a lehetőséggel, hogy háztartásaikban az eddig használt égőket modern, energiatakarékos LED fényforrásokra cseréljék. A korszerűbb égők alacsonyabb villanyszámlát, éves szinten pedig akár 50 ezer forintos megtakarítást is jelenthetnek a miskolci családoknak.

A városháza hétfői közleménye szerint azok számára, akik a LED-csereprogramba regisztráltak, azonban a fényforrásokat a decemberi időpontokban nem tudták átvenni, hozzájuthatnak az égőkhöz még szerdán reggel 8 és délután 5, valamint csütörtökön reggel 8 és délután 4 óra között, a polgármesteri hivatal központi ügyfélszolgálatán (3525 Miskolc, Városház tér. 8.).

A közleményben figyelmeztetnek: az átvétel során az átvevő személyazonosító igazolványát, lakcímkártyáját és a felhasználási helyre szóló villanyszámlát kell bemutatni, illetve meghatalmazott átvevő esetében két tanú aláírásával is ellátott meghatalmazásra is szükség van.

Azok, akik az átvételt decemberben megkísérelték, azonban ez nem sikerült, mert például valaki nem szerepelt az átvételi listán, e-mail üzenetben kapnak további tájékoztatást a probléma megoldásával kapcsolatban.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!