Ugrás a tartalomra

Megálló-áthelyezés, önkiszolgáló töltőállomás és buszközlekedés változása

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 30. hétfő 18:04
Áthelyezik a buszmegállót az Őszi Napsugár Otthontól. Önkiszolgáló lesz az MVK non-stop CNG töltőállomása. Változás lesz a 20-as autóbusz közlekedésében.

Kerékpárút építése miatt az Őszi Napsugár Otthon előtt kialakított „Napsugár otthon” megállóhely ideiglenesen átkerült a Repülőtér/Bosch végállomás felé a helyközi járatok megállóhelyére. A megálló áthelyezése a 14-es, a 20-as, a 24-es, a 35R-es és az 54-es autóbuszok közlekedését érint.

Április 1-jétől, szerdától az MVK Zrt. telephelyén üzemelő CNG töltőállomás önkiszolgáló rendszerben működik, kezelőszemélyzet nélkül. A koronavírus-járvány idején különösen fontos, hogy a tankolások során a lehető legkevesebbet érintkezzenek egymással fizikailag a vásárolók és az üzemanyagkúton dolgozók, ezért vezette be az MVK az önkiszolgáló rendszert. Amennyiben a tankolás során a vásárlóknak segítségre van szükségük, akkor a töltőállomás oszlopán található segélyhívó berendezés használatával nyújtanak segítséget az MVK munkatársai. A fizetési rendszer továbbra is automatizáltan működik a CNG kúton: kártyás fizetésre van lehetőség, és számlát is ad.

Március 30-án 13:00-tól a 20-as autóbusz érinti a Tanulmányi épületek és az Egyetemváros végállomás megállóhelyet az alábbi időszakokban:
- Miskolctapolca Barlangfürdő irányába a Repülőtér/Bosch végállomásról 04:35-12:50 között induló járatok, illetve
- a Repülőtér/Bosch irányába a Miskolctapolca Barlangfürdőtól 13:00-19:55 között induló járatok.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!