Ugrás a tartalomra

Meghalt Vágó István

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. április 29. szombat 11:35
Váratlanul meghalt Vágó István – adta hírül közleményben pártja, a Demokratikus Koalíció. A korábbi műsorvezető 74 éves volt.

„A sikeres televíziós, az ország egykori legnépszerűbb vetélkedőjének vezetője, a Szkeptikus Társaság alapítója, a Demokratikus Koalíció elnökségében sok-sok éven át dolgozó társunk örökre itt hagyott minket. A tényekért, a tudományért, a rációért és a szabad, európai Magyarországért folytatott küzdelmét mostantól nélküle kell folytatnunk” – írták.

„A Demokratikus Koalíció Vágó Istvánt saját halottjának tekinti, a párt közössége, politikusai, kollégái, támogatói osztoznak a család gyászában. István, nyugodj békében!”

"Vágó István Miskolc, a miskolciak nagy barátja volt, aki a Vendégségben Miskolcon programsorozat keretében többször járt városunkban, és vitte jóhírünket az országban, nagyvilágban. A város 2006-ban Pro Urbe díjjal ismerte el azt, amit Miskolcért, a miskolciakért tett, így örökre beírta magát városunk nagykönyvébe" búcsúzott a műsorvezetőtől Veres Pál polgármester.  

További hírek

Olvasnivaló