Ugrás a tartalomra

Meglőttek egy idős asszonyt a Csabai kapuban - frissítve!

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 06. szombat 11:11
A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben.
Fotó: Mocsári László

A legfrissebb információkat ITT olvashatja. Korábban ezt írtuk:

Rendőrautók lepték el a Csabai kapu egyik házának környékét pénteken este. Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre elmondta, este 7 óra előtt nem sokkal, egyelőre ismeretlen eseménysorozat végén, meglőttek egy 72 éves asszonyt.

Az áldozatot kórházba szállították, az állapota az eddigi információk szerint súlyos. A rendőrség forrónyomos csoportja megkezdte az adatgyűjtést, illetve a helyszínelést.

csabai kapu, lövöldözés, rablás,

Frissítés
A közösségi oldalakon több hozzászólásban is megjelent az az információ, amely szerint az idős asszonyhoz becsöngető tettes rablási szándékkal érkezett, és a lakás ajtajának közelében lőtte arcon áldozatát. Az egyik kommentelő látta, amikor a sérültet beszállították a kórházba, a fejét kötést takarta, de a saját lábán ment a mentőhöz.

Dobi Tamás az éjszakai órákban annyival egészítette ki a hivatalos információkat, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen vagyon elleni bűncselekmény miatt folytat eljárást, amelynek keretében minden körülményt vizsgálnak.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!