Ugrás a tartalomra

Megnőhet a pisztolyosok száma a Selyemréten

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. július 05. péntek 15:52
A Selyemréti Strandfürdő Tanmedencéjébe várják szombaton 14 órától a Vízipisztoly Csata idei rekordkísérletéhez a résztvevőket. 
Vízipisztoly Csata a Selyemréti Strandfürdőben 2023-ban /Fotó: Mocsári László

A program megvalósításához feltétlenül szükséges vízipisztoly - írják a Selyemréti Strandfürdő Facebook eseményében. 

További hasznos tudnivalóként említik, hogy a pénztárnál jelezni kell a részvételi szándékot, ahol Vízipisztoly Csata részvételi kupont kapnak a fürdőzők. A gyülekező szombaton 13:30-kor lesz a Tanmedencénél. Mivel ez egy országos program - újabb rekordkísérlet - miskolci helyszíne, így a rendezvényt megelőzően a rekord hitelesítéséhez és a létszám pontos megállapításához egy rövid időre kizárólag az aktivitásban résztvevő vendégek tartózkodhatnak majd a medencében.

A vendégeket arról is tájékoztatják, hogy ha otthon marad véletlenül a vízipisztoly, akkor sem kell bánkódni, hiszen a medencébe lépéskor biztosítja azt a fürdő személyzete. A rekordkísérleten mindenki saját felelősségére vehet részt és természetesen egymás testi épségére is vigyázni kell! 

Az Országos Vízipisztoly Csatát egyébként második alkalommal szervezik meg, Miskolc már tavaly is csatlakozott a kezdeményezéshez, amelyről ITT számoltunk be. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!