Megtelt a Csengey kert, nagy siker a GasztroPlacc
Ezúttal a bor és a jazz köré épült a júliusi GasztroPlacc, az este folyamán már 6 órától jobbnál jobb étkeket kóstolhattunk a Bárka Étterem & Bár, valamint a Keszegsütő jóvoltából, a vendég ezúttal a debreceni IKON Restaurant volt.
Az általuk kínált gasztronómiai csodákat finomabbnál finomabb nedűkkel kísérhettük le Sándor Zsolt pincészete, a Páger Pince, Rácz Erika - SanzonTokaj és az Orsolya Pince kínálatából.
A zenei talpalávalót ezúttal a La Barriere Manouche jazz-zenekar szolgáltatta, akik autentikus manouche jazzt játszottak, koncertjeiken az eredeti djangohangzást igyekeznek átadni. Akinek még a koncertjük után is megmaradt a táncos kedve, az egészen éjfélig maradhatott DJ Bordeeval, aki hozta a tőle megszokott, különlegesen mixelt elektronikus dallamokat.