Ugrás a tartalomra

Megújult a KDNP megyei vezetése

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 02. csütörtök 18:54
A Kereszténydemokrata Néppárt alapszabálya értelmében az önkormányzati választások után 3 hónapon belül a szervezet minden szintjét érintő tisztújításnak kell megtörténnie – olvasható a párt közleményében.

2019. november-december folyamán országosan és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is megújultak az alapszervezetek, valamint azok vezetése. December 20-án tartotta meg tisztújító ülését az új Megyei Választmány. A választmányi ülésen beszámolt öt éves tevékenységéről a leköszönő elnökség nevében Sója Szabolcs elnök, valamint megtartotta gazdasági beszámolóját Borbás Imréné gazdasági felelős is. A Megyei Választmány  mindkét beszámolót egyhangúlag elfogadta.

A Megyei Választmány Sója Szabolcsot örökös tiszteletbeli elnöknek választotta.

A tisztújítás során az alábbi személyi döntések születtek:

A KDNP megyei elnöke: Csiba Gábor

Titkár: Bodnár László

Gazdasági vezető: Borbás Imréné

Elnökségi Tagok:

Sója Szabolcs – Országos Elnökség tagja

Nagyné Tóth Tímea

Hausel József         

Petercsák Pál          

Molnár Péter

Solymosi András

A Választmány megválasztotta a januárban esedékes Országos Választmány hét választókerületi küldöttjét, a Fegyelmi, Etikai Bizottságot és a Pénzügyi Ellenőrző Bizottságot. Az új elnökség feladatának tartja az eddigi eredményekre épülő lendületes munkavégzést, valamint a szervezetépítést – olvasható Csiba Gábor, megyei elnök közleményében.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!