Ugrás a tartalomra

Megújult a Miskolc Pass Classic lakossági kártya

Utoljára módosítva
2021. szeptember 18. szombat 08:23
Új arculattal, megújult kedvezményekkel és vadonatúj kommunikációs kampánnyal jelentkezik a Miskolc Pass Classic, a kizárólag miskolciak számára elérhető kedvezménykártya. Az ősszel induló kampány miskolciaknak szól miskolciakról. (Támogatott tartalom.)

Egy kártya, számos kedvezmény, amellyel nemcsak pénzt takaríthatunk meg, hanem felejthetetlen élményeket is szerezhetünk egész évben. A Miskolc Pass Classic Miskolc hivatalos városkártyája immár ötödik éve. A környezettudatos smart QR-technológián alapuló kedvezménykártya miskolci lakcímkártyával váltható ki, tulajdonosa pedig egy éven keresztül élvezheti annak előnyeit, hiszen közel 40 szolgáltatónál érvényesítheti a kedvezményeket.

„Úgy gondoltuk, hogy 5 év után megérett a kártya a megújulásra, amely külső-belső megújulást jelent” – mondta Orosz Eszter, a Miskolc Pass kártyacsaládot kibocsátó MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője. „Új vendéglátóhelyek, új attrakciók nyíltak a városban, amelyek közül jópáran partnerünkké váltak, és az ő kedvezményeik is elérhetőek a miskolciak számára a Miskolc Pass Classic kártyán keresztül. Ezért szerettünk volna új lendületet adni a kártyának, hiszen lényegében a miskolciak közötti kapcsolatokat erősíthetjük ezzel is – szolgáltatók és lakosok közötti kapcsolatot, nem mellesleg jelentős megtakarítási lehetőséggel” – tette hozzá.

A partnerszervezetek tekintetében többek között éttermek, szállodák, kávézók, kulturális és rekreációs intézmények, fürdők szerepelnek, ahol 10-20-30 százalékos kedvezménnyel vehetők igénybe a felkínált szolgáltatások. A teljesség igénye nélkül az Ellipsum Élmény-és Strandfürdő 30 százalékos belépőjegy-kedvezményt biztosít, a Miskolci Nemzeti Színház színre vitt előadásai 10 százalékos jegyvásárlási kedvezménnyel tekinthetők meg, a Miskolci Állatkert 10 százalékos kedvezményes jegyvásárlást biztosít a kártya tulajdonosainak, az MVK Zrt.-nél pedig szintén 10 százalék kedvezménnyel váltható ki a havi bérlet.

A kártya megújulása nemcsak az elfogadóhelyek bővülését jelenti, hanem a vizuális frissítést is, és a tervek szerint a közeljövőben digitális formában is elérhetővé válik. A megújulást kommunikációs kampány kíséri. A kampány kisfilmjében ismerős arcokkal találkozhatnak az érdeklődők, és egyúttal az elfogadóhelyekből is ízelítőt kapnak.

A kiállítástól kezdődően egy évig használhatják a Miskolc Pass Classic kártya tulajdonosok, majd megújítva tovább is élvezhetőek a kártya nyújtotta kedvezményes szolgáltatások. Éves díja 1990 forint. Az igénylőknek nincs más dolguk, mint felkeresni a Tourinform Miskolc irodát a Széchenyi 16., szám alatt, vagy az MVK bérletpénztárainak valamelyikét, és a miskolci lakcímkártya felmutatásával megvásárolni az egy évre jogosító, megannyi kedvezményt nyújtó kártyát.

A Miskolc Pass Classic kártya igényléséről, megújításáról és a kedvezményt nyújtó szolgáltatókról bővebb információ itt található.

A kampányfilm a Hello Miskolc Facebook-oldalán tekinthető meg:


Programok

Jelenleg nincsenek programok!