Ugrás a tartalomra

Meredek videó: E-rollerrel krúzolt az autópályán

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. június 09. szerda 09:22
Ha már unja a Jerusalemát, de felszabadult embereket akar látni, nézze meg a férfit, aki a kamionokat ignorálva settenkedik az autópályán.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. gyorsforgalmi utakat figyelő kamerái igazán meredek  rögzítettek hétfő délután az M1-es autópályánk: egy fiatal férfi e-rollerrel közlekedett az ország legforgalmasabb autópályájának leállósávján.

A közút információi szerint hétfő délután az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon két kamion ütközött össze. A külső sáv lezárása miatt a torlódás hossza meghaladta a 3 kilométert. Valószínűleg a hosszabb menetidőt megelégelve szállhatott ki egy autó utasa, aki fogta az e-rollerét és egész egyszerűen a leállósávon haladva próbálta meg lerövidíteni a menetidőt, kikerülve a balesetező kamionokat és a műszaki mentésben részt vevő útellenőrt is.

Jól látható a kamerafelvételeken, hogy a szabálytalan manővere mennyire életveszélyes volt, hiszen a külső sávban rengeteg kamion haladt el mellette. A férfi elkerekezett a büntetés elől is: a lehajtónál letért az autópályáról és az 1-es főúton folytatta útját, a kiérkező rendőrök ott már nem találták meg.

A társaság arra kéri a közlekedőket, hogy bármilyen torlódás is alakul ki egy-egy útszakaszon, ilyen és ehhez hasonló életveszélyes manővereket soha ne tegyenek. 


 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!