Ugrás a tartalomra

Mi legyen a miskolci alpaka neve? Három lehetőség közül választhatunk

Kujan István
Utoljára módosítva
2021. augusztus 09. hétfő 16:38
Hétfőn lezárult a szavazás, három név maradt a kalapban, augusztus 16-áig eldől, hogyan fogják hívni a Baráthegyi Majorság kis alpakáját.

Tizenegy és fél hónap várakozás után érkezett meg a napokban a Baráthegyi Majorságba az első Miskolcon született alpaka bébi. Pumukli és Izabella nőstény kicsinye hamar kedvence lett a látogatóknak, neve azonban még nincsen.

Az üzemeltető Szimbiózis Alapítvány azonban nem házon belül akart erről dönteni, hanem a miskolciak kreativitására építve, szavazásra buzdította a követőiket Facebook-oldalán.

A szavazás lezárult, hétfőre három név maradt: Kókusz, Süti, vagy Latte lesz a cuki kis állat neve. Szavazni augusztus 16-áig tudunk, szintén a Facebook-oldalukon. (Katt a fenti képre!)

A bébi alpaka mindennapjairól egy „naplóból” is értesülhetünk, hetente jelentkeznek egy-egy bejegyzéssel. Az első fejezetből megtudhattuk például, hogy a kis állat csak kapkodja a fejét, akkora a felhajtás körülötte. De örül neki, hogy mindenki őt akarja látni, fotók tömkelege készült már róla.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!