Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2023. 02. 08.): IDŐJÁRÁS, LEVEGŐMINŐSÉG, ÚTINFORM, HOROSZKÓP

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. február 08. szerda 09:06
A szél továbbra is fújja a magáét: hideg, de nem fagyos idő várható szerdán.

Időjárás

Délelőtt a Dunántúlon még változóan felhős lesz az ég, arrafelé hószállingózás, jelentéktelen havazás előfordulhat, majd délutánra csökken a felhőzet. Másutt túlnyomóan derült idő várható. A keleti szél olykor megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között valószínű. Késő este -7 és -2 fok közé csökken a hőmérséklet -  tájékoztat honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Levegőminőség

A város levegőminősége javult a pmmonitoring.hu adatai szerint, csak a Lyukóvölgyi és a Tatárdombi mérőpontok mutatnak "szennyezett" értéket.

Útinform

A Miskolci Városgazda hivatalos Facebook-oldalán közzétett információk szerint az alábbi miskolci útszakaszokon kell útlezárásra számítani:

Útlezárás:
Lezárták az átmenő forgalom elől a Dayka-átkötéshez kapcsolódó beruházás bontási és építési munkái miatt a Meggyesalja utcát a Reményi Ede utca és a Rácz György utca közötti szakaszon, a Petőfi utcában a kétirányú közlekedés biztosított.
A Meggyesalja utcára a Reményi Ede utca – Rácz György utca között, kizárólag a lakó és az oda irányúló célforgalom behajtása engedélyezett.

A lezárás 2023.02.06-tól lépett életbe, a korlátozás ideje alatt a környéken torlódásokra kell számítani. A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István út irányába.

Balesetről nincs információnk!

 A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál, illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében sárgán villognak.

Félpályás terelésre lehet számítani: 
Acél u. – Kavics u. kereszteződés
Árpád u. 10,
Baráthegyalja u. 142,
Bellervölgy u. 12.
Benedek E. u. 1.
Csehov u. 2-4.
Csokonai u. 48.
Igazság u. 14.
Iglói u. (kempingtől lefelé)
Katowice u. 25., 29.
Középszer u. 50.
Mikes Kelemen u. 4.
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Pillangó u. 12.
Rácz György u. 6.
Rigó u. 4.
Selyemrét u. 2.
Tass u.19.
Tokaji F. u. – körforgalomnál
Tokaji F. 2.
Tóth P. u. 26.
Tópart u.18.
Üteg u. - Baross u. kereszteződés
Vasöntő u. 5.
Vécsey u. 14.
Zsolcai kapu 14.

Horoszkóp

Kos

Akik igazán szeretnek, azok elfogadják a gyengeségeidet is, de ez még nem jelenti azt, hogy teljesen belenyugodhatnál a dologba, és ne kellene megpróbálnod fejlődni. Próbálj túllépni a saját hibáidon.

Bika

Valaki beismeri, hogy tévedett, és ez nagyon sokat jelent a számodra. Legyél nagyvonalú, és könnyítsd meg a helyzetét, mert ha gonoszul viselkedsz vele, akkor legközelebb nem ismeri el a hibáit.

Ikrek

Új lehetőségeket kínál neked a mai nap, és érdemes is lesz élni velük. Ha kipróbálhatsz valamit, amit addig még nem próbáltál, akkor mindenképpen adj a dolognak egy esélyt, mert új energiák szabadulhatnak fel.

Rák

Próbálsz nem túl sokat aggódni valami miatt, mert egyelőre úgysem tudsz semmit sem tenni. Az egyetlen, ami változtathat ezen a helyzeten, ha nyugodtan kivárod a te pillanatodat, és akkor cselekszel.

Oroszlán

Fel kell tudnod ismerni, amikor igazán szükséged van valamire, és nem csak a képzeleted játszik veled. Ez az a helyzet, amikor tényleg mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy elérd a célt.

Szűz

Tudod, hogy mit szeretnél, és azt is, hogy mit kell tenned hozzá, mégis habozol. Lehet, hogy van egy körülmény, amit előbb még tisztáznod kell, és csak utána mersz már egészen biztosan cselekedni.

Mérleg

Most éppen jól állnak a dolgok, de te is tudod, hogy van, amin még dolgoznod kell. Ne engedd ki a kezedből az irányítást, mert akkor nem biztos, hogy sikerül majd vissza is szerezned.

Skorpió

Egy kis bátorításra van csak szükséged, hiszen egyébként már készen állsz arra, hogy bármilyen kihívást teljesíts. Az egyetlen, ami megállíthat, az, ha nem hiszen önmagadban, és ideje korán feladod.

Nyilas

Ne tagadd meg magadtól azt, amire szükséged van a boldogsághoz, lelki és fizikai szinteken sem. Fordíts egy kis figyelmet magadra, mert ha nem jó állapotban vagy, akkor a vágyott sikereket sem éred el.

Bak

Tartsd tiszteletben mások érzéseit, és ne hitegesd őket olyasmivel, amiről tudod, hogy nem fog megvalósulni. Legyél őszinte saját magaddal, és a környezeteddel is, mert ennyit mindenki megérdemel.

Vízöntő

Nem szabad hagynod, hogy az első kis kudarcok elvegyék a kedvedet, ki kell tartanod és át kell lépned ezeken a nehézségeken. Ha nem fordulsz sarkon, hanem továbbmész, a következő sarkon már sikerek várnak.

Halak

Ne akarj többet annál, mint amennyivel valóban el tudsz boldogulni. Ha egyszerre sokat markolsz, keveset fogsz, így jobban teszed, ha inkább apró lépésekben közelíted meg a célodat.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!