Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2023.03.26.) - időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 26. vasárnap 07:57
Ha már időutazás, legyen kövér... Vasárnap a szombati légmozgást játsszuk le visszafelé: eleinte szikrázó napsütés, majd délutántól egyre több felhő, este pedig akár csapadék is belerondíthat a hétvége csücskébe.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) napi előrejelzése szerint nyugat felől fátyolfelhőzet vonul fel, ami délelőtt a Dunántúlon, később keleten is megvastagszik, késő este már mindenütt borult lesz az ég. Napközben néhol futó zápor előfordulhat, késő délutántól, kora estétől nyugat felől egyre inkább megnövekszik a csapadékhajlam, és estétől egyre többfelé várható csapadék. A déli, délnyugati szelet sokfelé kísérik élénk, néhol erős lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű. Késő este 7 és 12 fok között alakul a hőmérséklet.

Levegőminőség

Városszerte kiváló a levegő minősége a pmmonitoring.hu vasárnap reggeli adatai szerint. 

Útinform

A Városgazda pénteki közlése szerint az alábbiakra kell készülni a miskolci utakon:

Útlezárás:
A Meggyesalja utcára a Reményi Ede utca – Rácz György utca között, kizárólag a lakó és az oda irányúló célforgalom behajtása engedélyezett. A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István út irányába.

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál, illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében sárgán villognak.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Árvácska u. 29.
Bellervölgy u. 12.
Dorottya u. 6.
Előhegy u. 14-16.
Gizella u. 1.
Hunyadi u. 58.
Melinda u. 10.
Mikes Kelemen u. 4.
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Pillangó u. 12.
Selyemrét u. 2
Szarkahegy u. 16.
Szentpéteri kapu 95 fölött Katowice utcában
Szentgyörgy u. 47.
Vasöntő u. 5.

Horoszkóp

Kos
Nem biztos, hogy most tisztán látod a helyzetet, és ez azt is jelenti, hogy a mostani nem a legmegfelelőbb helyzet a döntések meghozatalára. Lehet, hogy jobban teszed, ha visszavonulót fújsz addig, amíg kitisztul a helyzet.

Bika
Büszke voltál egy eredményedre, de kezded úgy érezni, hogy olyan sokan próbálnak a te farvizeden felevezni, hogy legszívesebben eltávolodnál már a korábbi eredményeidtől. Talán itt az alkalom, hogy valami merőben új dologba fogj.

Ikrek
Kellemetlen vallomással tartozol valakinek, és bármennyire próbálod is kerülgetni a dolgot, idővel kénytelen leszel előállni a dologgal. Ha megszabadulsz a lelkedet nyomó tehertől, sokkal jobban fogod érezni magadat.

Rák
Úgy érzed, le vagy egy kicsit maradva, nem jutnak el hozzád a hírek, és ennek talán az is az oka, hogy valaki nem tartja fontosnak a véleményedet, és ezért nem is lát el a szükséges információkkal. Ennek még idejében véget kell vetned.

Oroszlán
Kezded unni azt, hogy valaki folyton neked panaszkodik, de soha nem kérdezi meg, hogy veled mi van, pedig könnyen lehet, hogy sokkal komolyabb válságokon mész keresztül, mint ő maga.

Szűz
Izgatott vagy egy számonkérés miatt, de nincs rá okod, hiszen mint mindig, most is mindent maximális pontossággal végeztél el. Ennek az ellenőrzésnek a vége is csak az lehet, hogy bizonyítod a képességeidet.

Mérleg
Úgy érzed, ugyanazokat a köröket futod, és kezdesz belefáradni a dolgokba, levegőváltozásra van szükséged, és arra, hogy kicsit a többi képességedet is megmozgathasd.

Skorpió
Vigyázz, mert ha ma valaki kimozdít a ritmusodból, akkor könnyen elveszíted az egyensúlyt, és nem biztos, hogy minden tervedet meg tudod valósítani. Tegyél félre minden zavaró részletet, és csak a nagy feladatokra figyelj most.

Nyilas
Szeretnéd megosztani valakivel a gondolataidat, de úgy érzed, nem kapod meg azt a figyelmet, amire szükséged lenne. Lehet, hogy csak nem jó emberrel próbálod megosztani a gondolataidat.

Bak
Lehet, hogy valami neked nehézségnek tűnik, de ne feledd, hogy van olyan, aki még a nehézségeidet is irigyli, hiszen neked legalább van lehetőséged dolgozni ezeken a problémákon.

Vízöntő
Még semmi nincs véglegesen elrendezve, még rajtad áll, hogy hogyan alakulnak a dolgok, és hogy végül milyen eredményeket teszel az asztalra. Légy megfontolt, mert a mai döntéseiden múlhat, hogy ki megy, és ki marad.

Halak
Nem vagy haragtartó természet, de azt sem szeretnéd, hogy valaki mindig elvárja tőled, hogy elnézd a hibáit. Csak azért, mert nem rovod fel minden tévedését, még nem jelenti azt, hogy ezek a hibák nem fájnának neked.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló