Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2023.04.07.) - Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. április 07. péntek 08:27
Kedves időjárás, menj haza, részeg vagy! - talán nem csak nekünk jutott eszünkbe a redőny felhúzása után ez a mondat. Talán érdemes benti programot választani: a többi között főzni, az elmaradt nagytakarítást pótlolni, társasjátékozni, vagy éppen filmezős, mozizós napot tartani viszont ez a nagypéntek is tökéletes lesz.
Csapadékos, hideg idő várható nagypénteken. Fotó: MiNap-archív/Mocsári László

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint nagypénteken túlnyomóan borult lesz az ég, és többfelé várható gyenge intenzitású csapadék: északkeleten, keleten havazás, havas eső, nyugatabbra havas eső, eső lesz a jellemző. Az északi, északnyugati szél a Dunántúlon többfelé megélénkül, időnként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunától keletre 2 és 6, a Dunántúlon 4, 10 fok között alakul. Késő este 0, +5 fok valószínű.

Levegőminőség

Többnyire megfelelő a levegő minősége nagypénteken Miskolcon, de vannak olyan városrészek, ahol jobb ennél és olyan is, ahol rosszabb. A pmmonitoring.hu adatai szerint Görömbölyön, az Egyetemvárosban, Miskolctapolcán és az Avas II-es ütemben kiváló a levegőminőség, a Bábonyibércen, Újdiósgyőrben, vagy a Majláthon szennyezett, Bükkszentlászlón pedig erősen szennyezett.

Horoszkóp

Kos
Próbáld meg hasznosan, aktívan tölteni a napot, mert most nagyon kedvez a szerencse mindennek, amibe belefogsz. Akár tavaszi nagytakarítást végzel, akár a számláidat rakod rendbe, ma mindennel nagyon hatékony lehetsz.
Bika
Szeretnél a végére érni egy kellemetlen munkának, amit régóta halogatsz, és egyre kevésbé szeretnél hozzáfogni. Most azonban még kevésbé van kedved a dologhoz, ezt a napot kivételesen lustálkodással töltenéd.
Ikrek
Annyi lehetőséged van, hogy hirtelen nem is tudod, melyikhez láss, szeretnél minél több dolgot kihozni ebből a szombatból, de vigyázz, nehogy két szék közül a pad alá ess. Megégetheted magad, ha egyszerre több vasat tartasz a tűzbe.
Rák
Úgy érzed, itt az ideje megállni valamivel, és esetleg a változásra is megérett az idő. Máskor izgulnál emiatt, de most határozott és magabiztos vagy, és alig várod, hogy az új dolgokhoz láthass.
Oroszlán
Fontos dolgokat sikerül ma elintézned, de szeretnéd ezeket az eredményeket megosztani valakivel, aki nem biztos, hogy nyitott a dologra, és ez esetleg a kedvedet szegheti. Koncentrálj a saját sikereidre.
Szűz
Egy régi kép kezd kísérteni ma, és bármennyire is szabadulnál tőle, nem hagy nyugodni a kellemetlen érzés. Foglald el magadat valamivel, amit szívesen csinálsz.
Mérleg
Régóta tervezgetsz valamit, amiért sokat dolgoztál is, és most úgy tűnik, sokkal közelebb kerülsz a dologhoz, mint azt hitted volna. Jó hírek érkeznek, amelyek felkeltik benned a reményt.
Skorpió
Valaki gyors választ vár tőled egy olyan kérdésre, amit te szeretnél még jobban átgondolni. Ne hagyd, hogy sürgessenek, mert akkor nem tudsz olyan választ adni, ami mellett később is kitartasz.
Nyilas
Úgy érzed, valaki csak azért nem mozdul mellőled, mert túl kényelmes neki a mostani helyzet, de nem biztos, hogy ki is érdemli mindazt, amit érte teszel. Ne hagyd, hogy valaki kihasználjon.
Bak
Végre azzal foglalkozhatsz, amit igazán szeretsz, és ez az eredményeiden is meglátszik. Amin szívesen dolgozol, az igazi mestermunkává válik a kezeid között, és ebben te is örömödet leled majd.
Vízöntő
Tudod, hogy a siker nem jön magától, és néha áldozatot kell hozni a jelenben azért, hogy később valami jobb legyen. Tekintsd ezt befektetésnek, és ne félj, megtérül majd a mostani energia.
Halak
Túl sokadjára hallod valakitől ugyanazt a kifogást, és lassan már nem hiszel neki. Pedig, ha a bizalom megbomlik, akkor te sem fektetsz már annyi energiát ebbe a kapcsolatba, mint eddig.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!