Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024. 02. 23.): időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 23. péntek 07:44

Időjárás

Döntően erősen felhős vagy borult időre számíthatunk több helyen – főként az északi országrészben – kisebb esővel, záporesővel. Időszakosan elvékonyodhat, szakadozhat a felhőzet, és helyenként a nap is előbukkanhat. A délies szél továbbra is sokfelé lesz élénk, amit helyenként erős lökések kísérhetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű, az északi határszélen lesz hűvösebb az idő. Késő estére 7 és 13 fok közé hűl le a levegő – írja előrejelzésében a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt.

Levegőminőség

Városszerte jó a levegő minősége – az egyetlen kivételt Görömböly jelenti, ahol csupán „jó” a pmmonitoring.hu tájékoztatása szerint.

Útinform (a Városgazda hivatalos Facebook-oldala szerint)

Közlekedési információk a reggeli órákban:

Kálvin J. u. – Papszer u. kereszteződésében sárgán villognak a fényjelző berendezések

Félpályás terelésre lehet számítani:
Alföldi u. 4
Erzsébetsétány 53/a
Feszty Á. u. 11/b
Gózon Lajos u. - Jedlik Ányos u. kereszteződés.
Jókai u. 12.
Kázmér u. 12
Kis-Hunyad u. 49
Kondor Béla – Vas Gereben u. kereszteződés
Lonovics utca 2
Major u. 18
Medgyessy F. u. 4.,
Mogyoró u. - Szervezet u. kereszteződés
Puskás T. u. 5
Soltész N. K. u. 36
Tapolcarét u. 10
Üllő u. – Fenyves u. kereszteződés

Horoszkóp

Kos

Nehezen indul a reggel, jól esne végre sokáig aludni, de az egyetlen szabad napodra is sok teendő jut. Hagyj magadnak időt az ébredezésre, az ágyban elkortyolt kávé még nem rabol el olyan sok időt, utána viszont vesd magad a teendőid közé, mert a délelőtti órák a legkedvezőbbek arra, hogy lezárd a feladataidat.

Bika

Szeretnél gyorsan túl lenni valamin, hogy utána a szerelmeddel tölthesd az időt, de minél jobban kapkodsz, annál kevésbé sikerül lezárnod a kérdést. Lehet, hogy jobban tennéd, ha őt is bevonnád, meg fogsz lepődni, milyen szívesen segít neked, és így legalább együtt tölthetitek az időt.

Ikrek

Miközben a nagy alkalomra vársz, a sok kis lehetőség elrohan melletted. Nem biztos, hogy mindig minden úgy alakul, ahogyan te azt megálmodod, de ha a terveid közelébe jutsz, már akkor is nagyon szerencsésnek mondhatod magadat. Az, hogy a forgatókönyv hogyan alakul tovább, már csak rajtad múlik.

Rák

Egy családi eseményen kellene helyt állnod, de gondolatban valahol máshol jársz. Egy fiatalabb családtagod számít rád, ne hagyd őt cserben, mert nagyobb sebet okozol neki, mint gondolnád. Próbálj mindig arra koncentrálni, amit éppen csinálsz.

Oroszlán

Légy ma különösen óvatos, mert ez a nap kedvez a kisebb konyhai baleseteknek, utcai sérüléseknek. Ha körültekintő és óvatos vagy, megúszhatod a kellemetlenséget. Ne próbálj ma egyszerre több dolgot csinálni, mert ez megosztja a figyelmedet, és még sérülékenyebbé tesz.

Szűz

Szeretnél ma a kedvében járni valakinek, de úgy tűnik, semmi nem elég jó neki. Ne erőltess semmit, mert csak önmagadat stresszeled fölöslegesen. Inkább törődj bele, hogy nem lehet mindig, mindenkivel jót tenni. Ha valaki egyszer eldöntötte, hogy nem érzi jól magát veled, és ezen a hozzáálláson nem is akar változtatni, akkor te nem tehetsz semmit.

Mérleg

Ahelyett, hogy azon aggódsz, mit gondolnak rólad mások, inkább gondolkodj el azon, te őszintén mit gondolsz a körülötted lévő emberekről. Lehet, hogy túlságosan ragaszkodsz valaki olyanhoz, akiről te magad is tudod, hogy nem érdemli meg a figyelmedet. Ha így van, itt az ideje lazítani a kapcsolaton.

Skorpió

Lustálkodással telik a nap, de nem is bánod ezt, mert már rég vágytál egy nyugalmas vasárnapra. ha kapcsolatban élsz, a kedveseddel, romantikus hangulatban tölthetitek a napot. Reggelizzetek az ágyban, menjetek el sétálni, mert ma minden adott egy kellemes, meghitt beszélgetéshez.

Nyilas

Hallgass az ösztöneidre, amikor szerelmi kérdésről van szó, de csakis az észérvekkel törődj, amikor azt kell ma eldöntened, ki mellett állsz ki egy etikai kérdésben. A barátság fontos, de nem áll mindenek felett, és ha valakivel végképp nem egyezik a nézetetek, lehet, hogy át kell értékelnetek a kapcsolatotokat.

Bak

Légy ma óvatos az evéssel és az ivással, mert a mai nap nagyobb az esélye az emésztőszerbi panaszok kialakulásának. Ha már gyengének érzed magad, a gyógytea mellett az is segít, ha valaki olyannal töltöd az idődet, aki igazán közel áll hozzád. A pozitív érzelmek a közérzetedet is javítják.

Vízöntő

Úgy tűnik, minden rendben van körülötted, de egy kérdés nem hagy nyugodni. Hiába keresed is a válaszokat, nem minden problémát lehet egy igennel vagy egy nemmel megoldani. Ahelyett, hogy túl sokat töprengenél, indulj el azon az úton, amit a leghelyesebbnek tartasz, és a végén a válaszokat is megtalálod.

Halak

Olyasminek lehetsz ma a szemtanúja, amiről jobban szerettél volna nem tudni. Most viszont már nem tehetsz úgy, mintha a dolgok nem történtek volna meg. Döntsd el, hogy akarsz-e reagálni, vagy csendben maradsz, és ezzel távol tartod magadat az eseményektől.

(bien.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!