Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024. 04. 19) – időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 19. péntek 07:21
Marad a késő márciusi idő.

Időjárás

Napos idő várható gomolyfelhő-képződéssel és északnyugat felől növekvő fátyolfelhőzettel, amely délutántól az Észak-Dunántúlon már vastagszik is. Helyenként alakulhat ki zápor, északnyugaton esetleg zivatar is lehet. A nyugatias szelet az északi megyékben kísérhetik élénk, erős, záporok, zivatarok környékén esetleg viharos lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul. Késő estére 3 és 10 fok közé hűl le a levegő – olvasható a HungaroMet Zrt. honlapján.

Levegőminőség

Miskolc egész területén jó a levegő minősége a pmmonitoring.hu adatai szerint.

Útinform

A Miskolci Városgazda Nonprofit kft. reggeli információi szerint:

Nagy volumenű kátyúzás keretein belül, az alábbi helyszíneken történik munkavégzés,  időjárás függvényében:
Ómassai út
Csóka u.
Gózon L. u.
Puskin u.
Vologda u.
Fazekas u.
Szentpáli út
Zsigmondy u.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Balaton u.- Tarna u. kereszteződés
Bartók Béla u. 39
Bodza u. eleje
Bors Vezér u. 62
Bükkszentlászló Fő út 9
Cseresznyés u. 14
Előhegy u. 20
Előhegy u. 68
Ernye bán u. 19
Eszterházy u.29
Finkey u. 10
Erdő sor 12
Gárdonyi G. u. 22
Kis-Kőkötő – Miskolctapolcai út kereszteződés
Knézich u. 9
Középszer u. 50
Liszt Ferenc  u. 26
Mikes K. u. 24
Perczel M.u. 24/a
Rácz Á. u. - Gyula u.
Tóth Pál u. 18
Somlay Artúr u. 32
Szarkahegy u. 58
Szrogh S. u. 57

Horoszkóp


Kos
Szeretnél egy kicsit elvonulni a világtól és a belső gondolataidra figyelni, hogy rendbe tegyél néhány érzelmet, de úgy tűnik, a környezeted nem igazán érti, mire van most szükséged. Ha tényleg nagy a baj, akkor ne hagyd őket cserben, de ha a megoldás várhat, akkor engedélyezz egy kis pihenőt magadnak.


Bika
Légy ma nagyon óvatos, amikor ígéreteket teszel, mert talán olyasmire adhatod a szavadat, amiért nem tudsz kezeskedni, és ezt később nagyon bánod majd, hiszen rosszul viseled, ha meg kell másítanod a véleményedet, vagy csalódást kell okoznod valakinek.


Ikrek
Csendes megfigyelője vagy most az eseményeknek, nem akarsz beavatkozni, és ezt egyelőre jól is teszed, mert hamarosan olyan részletek láthatnak napvilágot, amelyek egyértelművé teszik, hogy bölcs döntés volt nem adni a nevedet egy ilyen dologhoz.


Rák
Családi körben töltöd a hétvégét, és noha az összejövetel nem lesz minden konfliktustól mentes, mégis úgy érzed, feltöltődsz a szeretteid körében. Ha nézeteltérések adódnak, próbálj távol maradni tőlük, mert ugyan csak a békítő szerepében lépnél be, végül te lehetsz mindenki haragjának a tárgya.


Oroszlán
Nem akarsz olyasmit tenni, ami ellenkezik az elveiddel, még akkor sem, ha ez közelebb vihetne a céljaidhoz. Ha önmagad maradsz, talán nehezebb utat fogsz járni, de végül tiszta szívvel, becsületesen éred majd el a célodat, és nem marad keserű íz a szádban.


Szűz
Olyasmit tudhatsz meg valakiről, amit nem akartál tudni, úgy érzed, ez a dolog nem rád tartozik, és most kellemetlenül érzed magadat, mert nem tudsz mit kezdeni a hallott információval. Elfelejteni most már nem tudod a híreket, legjobb, ha csak tudomásul veszed őket, és nem rágódsz tovább rajtuk.


Mérleg
Sok érzelmi energiát fektetsz egy olyan kapcsolatba, amellyel kapcsolatban vannak fenntartásaid. Ha nem vagy biztos az önmagad, vagy a másik érzelmeiben, akkor talán érdemes most tartalékra tenni a dolgokat, kicsit visszavonulni, és másba fektetni átmenetileg a lelkesedésedet.


Skorpió
A mai nap tökéletes alkalom lehet az utazásra, így ha nem is tervezted, akkor is érdemes egy utolsó pillanatos kis kiruccanást tenni valahová, mert most különleges élményekkel lehetsz gazdagabb. A tapasztalat talán abban is segít, hogy lezárj egy régi, fájdalmas és szűnni nem akaró szerelmi sebet.


Nyilas
Nagy célokat jelöltél ki magad elé, de ne feledd, hogy a végső tervhez kis lépésekben vezet az út. Örülj az apró sikereknek is, mert végül ezek vezetnek majd el a megoldáshoz, és mert ezekért is keményen megdolgoztál. Egyelőre nem dőlhetsz hátra, de azért meg van az okod az ünneplésre.


Bak
Szeretnéd, ha a lelkesedésed valami iránt másokra is átragadna, de úgy tűnik, egyedül maradtál a hozzáállásoddal, és a környezeted talán nem érti, miért tartasz ilyen fontosnak valamit, ami nem hoz anyagi hasznot. A valódi érték azonban nem fejezhető ki pénzben, ezt te nagyon is jól tudod.


Vízöntő
Egy váratlan látogatás fenekestül felboríthatja nem csak a napodat, de az eddigi terveidet is, mivel más megvilágításba helyez dolgokat. Ne feledd, hogy amíg valaki mástól függsz, addig kénytelen vagy a kedvéért néha olyan dolgokat is megtenned, amihez nem fűlik a fogad.


Halak
Egy kis lustálkodással telik a nap, az este viszont izgalmas programokat tartogat. A városban csak úgy pezseg az élet, és te alig várod, hogy belevesd magad a forgatagba. Sugárzó energiád és ragyogó személyiséged ma senkinek nem kerüli el a figyelmét, és talán valaki olyannak is megakad rajtad a szeme, aki a te érdeklődésedet is felkelti.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!