Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024. 06. 25.): időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 25. kedd 08:06
Ma is sok napsütés várható, a felhős tájakon is szakadozik a felhőzet, a csapadékgócok száma átmenetileg csökken.

Időjárás

A HungaroMet tájékoztatása szerint főleg késő délutántól válik egyre erőteljesebbé a gomolyfelhő-képződés, ezzel együtt záporok, zivatarok is egyre nagyobb számban valószínűek, melyek délről észak felé vonulnak. Felhőszakadás is előfordulhat. Legkésőbb és legkisebb eséllyel északkeleten lehet csapadék. Az északkeleti, keleti szél helyenként élénk lesz. Zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 33 fok között valószínű. Késő estére 21 és 26 fok közé csökken a hőmérséklet.

Levegőminőség

A pmmonitoring.hu térképe szerint Miskolcon mindenhol jó a levegő minősége.

Útinform (A Miskolci Városgazda Facebook-oldala szerint):

Közlekedési információk a reggeli órákban:

Június 26-áig a Muhi u. - Lorántffy Zsuzsanna u. keresztezésénél található vízelvezető keresztrács karbantartási munkái kezdődnek. A munka ideje alatt félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani.

A távhőszolgáltatás biztonságának növelése érdekében június 24-étől megkezdődött a Tizeshonvéd utca 16-22 szám közötti területen a távfűtési vezetékek cseréje. A munka befejezéséig, azaz július végéig az érintett szakaszon a gyeprácsos parkolót lezárják. A Tizeshonvéd u. 18. szám előtt pedig várhatóan július 1. és július 30. között teljes szélességében lezárják az úttestet.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Andor u. - Károly u. kereszteződés
Bartók Béla u. 39
Balassi u. 10/a,
Balassi u. 12
Berekalja u. 9
Bükkszentlászló Fő út 160
Cukrász u. 17
Csermák A. u. 67
Csokonai u. 120
Felmező u. 8
Hattyú u. 1
Igazság u. 18
János u. 17
Kabók L. u. 20
Károly u. – Rácz Á. u. kereszteződés
Kiss tábornok u. 10-es postánál
Kodály Z.u. 88.
Koppány u. 10
Lehár F. u. 4
Lévay u. – Soltész N. K. u. kereszteződés
Liszt F. u. 13/b
Martinovics u.– Bem J. u. kereszteződés
Meggyesalja u. 38
Mónus Illés u. 22
Móra F. u. 35.,
Nagy Lajos király u. 3
Nagy Lajos király u. 29
Nyár u.-Pálma u. kereszteződés
Sály I. u. 29
Soltész N.K. u. 26
Soltész N. K. – Kont u. kereszteződés
Sütő u. – Balassi u. kereszteződés
Sütő J. u. 6
Szabadság u. 14
Szarkahegy u. 2.
Szentpéteri kapu - Tetemvár alsó sor 2.
Szerdahelyi K. u. 37
Szikla u.- Endrődi u. kereszteződés
Vécsey u.12
Zempléni u. 3

Horoszkóp

Kos

Az idő remek tanítómester, de ha újra és újra meg kell ismételned az órákat, magas árat fizethetsz. Figyelj oda, mert ma fontos tapasztalatokat szerezhetsz, amiket akár már holnaptól kamatoztathatsz, de csak akkor, ha készen állsz.

Bika

Valaki a környezetedben olyasmire panaszkodik, amivel neked naponta meg kell birkóznod, és ez felbosszanthat. Ne feledd, nem mindenkinek azonos a teherbíró képessége. Inkább légy büszke magadra, de ne ítélkezz mások felett.

Ikrek

Nem vagy abban a helyzetben, amikor válogathatsz a lehetőségek között, abból kell gazdálkodnod, amid van. Szerencsére az egyik erősséged, hogy bármiből ki tudod hozni a számodra legmegfelelőbb helyzetet, és ez most is sikerülni fog.

Rák

Sok a teendőd, és valaki a környezetedben folyton megakaszt, és ez egyre jobban felbosszant. A te türelmed is véges, és lehet, hogy ma elpattanna a cérna, ezért jobban teszed, ha az előtt ülsz le vele beszélgetni, hogy túl indulatos lennél a helyzet nyugodt tisztázásához.

Oroszlán

Nem érdemes mindig másokhoz hasonlítanod magadat, hiszen amit te látsz, az csak a felszín, és nem tudhatod, mi belőle az igazság. A magad útját azonban pontosan ismered, ezért csak ez alapján ítélheted meg, hogy ott tartasz-e, ahol szeretnél.

Szűz

Valaki ma a tanácsodat kéri, de jobb, ha vigyázol, mert ezzel a döntés felelősségét is rád háríthatja. Mondd el a véleményedet, de hangsúlyozd, hogy neki kell döntenie, és te csak a saját életed eseményeiért vállalsz felelősséget.

Mérleg

Új élmények várnak, és bár élvezed a kalandokat, egyúttal arra is rájöhetsz, hogy nem ez az, amit hosszú távon magadnak szeretnél. A változást igényled, de talán egy ekkora lépésre még nem állsz készen, vagy egyszerűen csak ilyen nagy változást nem is szeretnél.

Skorpió

Nem lehet minden eseményt előre kiszámítani, de vannak olyan dolgok, amelyeknek az alakulását előre láthatod. Készülj fel rájuk, mert így a kezedben tarthatod az eseményeket, és minden a tervednek megfelelően bontakozik majd ki.

Nyilas

Szeretnéd, ha a lelkesedésed másokra is átragadna, de nem mindenki fogadja olyan örömmel a dolgok alakulását, mint te. Te viszont meglátod az események mögött a lehetőségeket, így nem is érdemes másokra várni, használd ki az alkalmakat.

Bak

Talán nem is sejted, hogy az embereknek, akikkel találkozol vagy találkoztál, mekkora hatása van az életedre, ma azonban olyasvalakivel ismerkedhetsz meg, akiről azonnal érzed, hogy tanított neked valamit. Talán csak egy szó, egy cselekedet, de mindenképpen megváltoztatja a gondolataidat valamiről.

Vízöntő

Túl sok mindent szeretnél egyszerre, és lehet, hogy ez éppen attól foszt meg, hogy élvezd, amit már elértél. Ha úgy érzed, nem igazán bírod már a terheket, vegyél le néhány dolgot a listádról. Ha megkönnyebbülsz, sokkal könnyebben és boldogabban haladsz majd.

Halak

Igyekszel mindenkinek megfelelni, de ettől még mindig lesz olyan, aki nem elégedett azzal, amit csinálsz. Próbálj meg ne rájuk figyelni, ha a számodra igazán fontos emberek büszkék rád, akkor neked sincs okod a csalódottságra.

(bien.hu)

További hírek

Olvasnivaló