Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024. 07. 08.): időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. július 08. hétfő 08:06

Időjárás

Az erőteljesebb nappali gomolyfelhő-képződés mellett többórás napsütés valószínű, majd estére a gomolyok összeesnek, kiderül az ég. Záporok, zivatarok elszórtan, nagyobb számban a Duna vonalától keletre alakulnak ki, helyenként felhőszakadás is lehet. Az északias irányú szelet helyenként élénk lökések kísérhetik, zivatarokhoz viszont erős, viharos lökések is társulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 30 és 37 fok között várható, de északnyugaton 30 fok alatt maradhat a csúcshőmérséklet. Késő estére 20 és 28 fok közé hűl le a levegő – írja előrejelzésében hétfő reggel a HungaroMet.

Levegőminőség

Egész Miskolcon jó a levegő minősége a pmmonitoring.hu tájékoztatása szerint.

Útinform (A Miskolci Városgazda Facebook-oldala alapján):

A távhőszolgáltatás biztonságának növelése érdekében megkezdődött a Tizeshonvéd utca 16-22 szám közötti területen a távfűtési vezetékek cseréje, ahol július végéig az érintett szakaszon a gyeprácsos parkolót lezárják. A Tizeshonvéd u. 18. szám előtt pedig várhatóan július 1. és július 30. között teljes szélességében lezárják az úttestet.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Álmos u. 31
Bartók Béla u. 39
Balassi u. 10/a,
Balassi u. 12
Bencések útja 111
Berekalja u. 9
Cukrász u. 17
Csermák A. u. 67
Csokonai V. M. 100
Csokonai u. 120
Enyedi Gy. u. 1
Felmező u. 8
Futó u.-Kapitány u. ker.
Győri kapu 60. sz. mögött
Hutás u. 1
Iglói u. 24/A
János u. 17
Kázmér u.14
Késmárki u.
Kodály Z.u. 88.
Koppány u. 10
Lehár F. u. 4
Lévay u. – Soltész N. K. u. kereszteződés
Liszt F. u. 13/b
Meggyesalja u. 38
Móra F. u. 35.,
Nagyszebeni u. 9
Nagy Lajos király u. 3
Róna u.
Sály I. u. 29
Soltész N.K. u. 26
Soltész N. K. – Kont u. kereszteződés
Sütő J. u. 6
Szarkahegy u. 2.
Szemere u.20
Szeretet u.16
Szerdahelyi K. u. 37
Szervezet u. 27
Szikla u.- Endrődi u. kereszteződés
Tapoly u.18
Tinódi u.12
Tokaji F. u. 32
Vécsey u.12
Zempléni u. 3.

Horoszkóp

Kos
Ne hagyd, hogy a balsejtelmek a hatalmukba kerítsenek, hiszen most minden a te oldaladon áll és neked kedvez, csak te látsz démonokat magad körül. Vedd észre, hogy nincs okod az aggodalomra, és ne mérgezd a saját lelked.

Bika

Fontos döntéseket kell meghoznod ma, és lehet, hogy lesz olyan, aki megpróbál elbizonytalanítani. Te azonban eltökélt vagy, és készen állsz végig menni azon az úton, amit kijelöltél magadnak. Ha már elindultál, ne nézz hátra.

Ikrek

Valaki próbál megnyugtatni, de ez csak még feszültebbé tesz, úgy érezheted, hogy nem találod a helyedet, nem tudod, mit kezdj magaddal. A legjobb, ha a feladataidra koncentrálsz, és csak teszed a dolgodat addig, amíg meg nem világosodik előtted a következő lépés.

Rák

Valaki mindig egy lépéssel előtted jár, és megelőz, amikor úgy érzed, most végre egy jó ötlettel állhatnál elő. Bosszankodás helyett vedd észre, hogy jobban jársz, ha nem versenyezni próbálsz vele, hanem inkább együttműködni.

Oroszlán

Nehezen megy ma a napi rutin elvégzése, mert fáradtnak, és kicsit talán nyűgösnek is érzed magad. Rosszul jár az, aki ma a bajszodat kezdi húzgálni, mert könnyen haragra gerjedsz, szerencsére azonban a mérged ugyanilyen gyorsan el is száll.

Szűz

Izgulsz valaki miatt, de hamarosan kiderül, hogy az izgalmad fölösleges volt, mert minden a lehető legjobban alakul. Most már ideje megnyugodnod, és talán azt a luxust is megengedheted magadnak, hogy egy kicsit bizakodni kezdesz a jövőben.

Mérleg

Akkor teljesítesz igazán jól, ha nagy a kihívás, de ne adj magadnak túlságosan nagy feladatokat, mert ha eleve kudarcra ítéled magadat, akkor a kemény munka végén nem elégedettséget, csak csalódottságot érzel majd.

Skorpió

Jobb ma a biztos úton haladni, és minden területen meggyőződni arról, hogy ha a kártyavár össze is dől, te akkor is ki tudod menteni az értékeidet, mert nagy vihar várható, ami gyorsan elsöpri azt, ami nincs bebiztosítva.

Nyilas

Szeretnél valakinek a közelében lenni, de nem biztos, hogy ezt most megteheted, és ez kissé szomorúvá, csalódottá tehet. Csak néhány órát kell azonban kibírnod, vagy néhány feladatot elvégezned, és a dolgok jobbra fordulnak majd.

Bak

Kicsit elcsúszol a terveiddel, de ha kitartóan dolgozol, a nap közepére behozod a lemaradásodat, ami mindenképpen megnyugvással tölt el, még ha alaposan ki is merít. Próbáld tartani a tempót, és akkor a nap végére jut idő a kikapcsolódásra is.

Vízöntő

Ne akarj egyszerre több vasat is a tűzbe tartani, mert könnyen lehet, hogy miközben a kihívások között egyensúlyozol, éppen azt veszíted el, ami a legfontosabb számodra, akkor pedig, ha minden más marad is, nem jelent majd elég vigaszt.

Halak

Ragaszkodsz egy régi szokásodhoz, még akkor is, amikor mindenki azt mondja, hogy ideje lenne megválni tőle. A magad életében te hozod meg a döntéseket, de érdemes végig gondolni, hogy nem tényleg könnyebb lenne-e az életed, ha képes lennél tovább lépni.

(bien.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!