Ugrás a tartalomra

Minap - indító (2024.05.20.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 20. hétfő 07:39
Többórás napsütés várható, de többfelé záporok, zivatarok alakulhatnak ki, melyeket felhőszakadás, sőt jégeső is kísérhet.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

Az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett többórás napsütés várható és többfelé kell záporok, zivatarok kialakulására számítani, melyeket felhőszakadás, jégeső is kísérhet. Heves zivatarok is előfordulhatnak. A déli, délkeleti irányú szél csak néhol élénkül meg, zivatarok környezetében azonban viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között alakul. Késő estére általában 15 és 21 fok közé hűl le a levegő - írja honlapján a HungaroMet Zrt. 

Levegőminőség

Pünkösdhétfőn bátran kiléphetünk az utcára, mert Miskolcon mindenhol jó a levegő minősége a PM Monitoring Hálózat mérései alapján, egyedül a Városház térről nincs adat. 

Útinform

A Miskolci Városgazda legújabb (pénteki) információi alapján nagy volumenű kátyúzás keretein belül, az időjárás előrejelzés miatt munkavégzés nem történik.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Ács u. 7
Balogh Ádám u. – Dobozy Mihály u. kereszteződésben
Bartók Béla u.5
Bartók Béla u. 39
Bollóalja u. 83
Csendes u. 26
Csermőkei út 16
Csokonai u. 100
Derkovits u. 7
Előhegy u. 68
Egressy Gábor u. 25
Erenyő u. 92
Erdő sor 5.
Erdő sor 17
Fő u. 62
Gárdonyi Géza u. 22
Középszer u. 46-48
Mária u. - Mogyoró u. kereszteződés
Mónus Illés u. 22
Nyár u. - Pálma u. kereszteződés
Nyitrai u. 1
Tulipán u. 2
Szarkahegy u.16
Szabadság u. 14
Zsolcai sor 162

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)

Egy vita odáig mérgesedhet, hogy elveszíted a higgadtságodat, és olyasmit mondasz, amit később megbánsz. Ha már megtörtént a baj, kár rágódni rajta, fogd fel úgy, hogy még mindig jobb, ha kiadtad magadból a mérget, mintha belülről emészted magad, de azért legyél nyitott a békülésre.

Bika (04.20.–05.20.)

Sok olyan emberrel találkozhatsz ma, akiknek ugyan hatása van az életedre, mégsem érzed őket különösebben közel magadhoz. A függetlenség fontos dolog, de mindenkinek szüksége van gyökerekre. Ne felejtsd el, honnan indultál, mert könnyen elsodorhat a sors szele.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ne harcolj szélmalmokkal, mert valódi ellenség áll a kapuk előtt, de lehet, hogy a képzelt vagy kreált problémákkal hadakozni kevésbé ijesztő. Ne keress problémát ott, ahol nincs, viszont nézz szembe azzal, ami van, mert senki nem fogja megoldani helyetted.

Rák (06.22.–07.22.)

Úgy érzed, a tilosban jársz, pedig, amit teszel, azt a legtöbbek egyáltalán nem ítélnék meg annyira szigorúan, mint ahogy te teszed. A tiltott gyümölcs íze téged mégis felvillanyoz, szinte érzed magadban a pezsgést, és ezt az energiát az élet más területein is fel tudod használni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Minél jobban próbálsz távol tartani magadtól valamit, annál jobban behálóznak a nehézségek, és annál inkább a félelem hatása alá kerülsz. Ne hagyd, hogy ne a szabad akaratod irányítson, mert a kétségbeesés csak olyan utakra vihet, amelyek nem segítenek visszaadni az önbizalmadat.

Szűz (08.23.–09.22.)

Úgy tűnik, minden rendben halad, de a felszín alatt te érzed a feszültséget, és ugrásra készen áll, hogy amikor kipattan a probléma, akkor azonnal reagálni tudj, és minél hamarabb elhárítsd a feszültséget. Mindenre azonban te sem készülhetsz fel.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Mások nem tudják megoldani azokat a problémákat, amik elsősorban a saját bizonytalanságodból fakadnak. Ha a saját érzelmeiden úrrá tudsz lenni, akkor a másokkal való kapcsolataidat is jobban kezeled majd, és végre a kirakó minden darabja a helyére kerül.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Igyekszel nem tudomást venni valakiről, akit csak a rosszindulat és a gyűlölködés vezérel, amikor a közeledbe kerül, de nehéz hátat fordítani valakinek, aki mindig az orrod alá próbál dörgölni valamit. Bármilyen nehéz is, őrizd meg a hidegvéredet, és ne ereszkedj le az ő szintjére.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A szerelmi életedben komoly változás állhat be, lehet, hogy a dolgok komolyabbra fordulnak, a környezeted azonban mindezt talán nem nézi jó szemmel. Ha most a magatok lábán is meg tudtok állni, azzal másoknak is bizonyíthattok.

Bak (12.22.–01.19.)

Olyan dolog jut a tudomásodra, ami alaposan meglep, azonban az első döbbenet után rájössz, hogy ez az információ segít abban, hogy előre láss néhány dolgok, és felkészülj az események alakulására. Ez hatalmat adhat a kezedbe, de csak akkor, ha tudod, hogyan játszd ki a kártyáidat.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Több helyen is bizonyítanod kell mosta rátermettségedet, és nem biztos, hogy mindenhol úgy tudsz helyt állni, mint ahogyan szeretnéd. Ne légy túl szigorú önmagaddal szemben, ha megtalálod az egyensúlyt, és a mai napon legalább semmit nem buksz el, akkor már elégedett lehetsz, hiszen nem lesz könnyű a dolgod.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy jelre vársz, de lehet, hogy most éppen az a legjobb, ha mindenféle biztatás nélkül nekivágsz az ismeretlennek. Ha már cselekszel, akkor a visszajelzések is megérkeznek, és ebből tudni fogod, hogy merre kormányozd a hajódat.

Forrás: Bien

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!