Ugrás a tartalomra

Mindenki éremmel tért haza

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 27. hétfő 10:07
Tizenhatodik alkalommal rendezték meg a Cikádor kupát, melyen a miskolci Justitia Fuji-Yama SE is szerepelt.  
Fotó: magánarchívum

A szekszárdi karateversenyen a sportegyesület nyolc versenyzőjével, két edzőjével (Sensei Kis Virág, Sensei Grudzinski Zsolt) és három bírójával (Sensei Pálinkás András, Sensei Oláh Sándor, Sempai Oláh Fanni) vett részt múlt szombaton. 

A legfiatalabb sportoló Kazai Bendegúz volt, aki a 6-7 éves fiú kata C-kategóriában ért el első helyezést. 

A 8-9 éves lány kata B-kategóriás versenyszámban Huszár Bianka két győzelemmel és egy vereséggel az ezüstérmet szerezte meg. 

A 10-11 éves lány C-kategória versenyzői között ketten is képviselték a miskolci egyesületet. A Diósgyőri Nagy Lajos Király Általános Iskola Tokui dojo növendékei a döntőig meneteltek, ahol egymás ellen kellett bizonyítaniuk. Végül Huszár-Kovács Boglárka szerezte meg az aranyérmet, míg Gajdos Réka nyakába az ezüstérem került. 

A 14-15 éves lány kata B-kategóriában Tóth Petra az előkelő 3. helyet szerezte meg. 

Kovács Száva a kadet lány kata A-kategóriás versenyszámban képviselte a miskolci egyesületet, aki az aranyérmet szerezte meg. 

A kadet és junior férfi kata kategóriában egymás ellen küzdöttek a justitiások. Végül Suszterics Gergő lett az aranyérmes és Elekes Máté állhatott fel a dobogó második fokára. 

Kiváló gyakorlóverseny volt a karatékák számára, hamarosan egy újabb próbatétel, a hazai rendezésű Avas kupa – 15. Csordás József nemzetközi karate-emlékverseny következik Miskolcon, majd további pontokat gyűjthetnek a kvalifikációs versenyeken Rijekában és Bialsko Bialában. 
 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!