Ugrás a tartalomra

Miskolc Köszöni – Elindult a közönségszavazás!

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 30. szerda 12:58
Lapunk december 11-ig várja olvasóink szavazatait a közönségdíj 12 jelöltjére.

Miskolc önkormányzata, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége B.-A.-Z Megyei Szervezete, a Miskolc Holding Zrt., a Tudomány és Technika Háza és a MIKOM Nonprofit Kft. közös összefogásával hagyományteremtő céllal indítja el az idén a Miskolc Köszöni programját azzal a szándékkal, hogy kiemelt kommunikációs figyelmet kapjanak Miskolc azon gazdasági szereplői, akik iparűzési adójukkal hozzájárulnak a város fejlődéséhez. Tevékenységükkel, fejlesztéseikkel, évtizedes jelenlétükkel erősítik Miskolc gazdaságát, emelik szolgáltatásai színvonalát és továbböregbítik jó hírét. 2022-ben a szépségiparban működő  mikro- és kisvállalkozások között keressük azt a szakembert, aki közönségszavazással nyerheti el a Miskolc Köszöni 2022 Közönségdíját.

Az online voksokat december 11-én éjfélig várjuk. A szavazás során egy IP címről csak egy szavazat adható le. A győztes az lesz, aki a legtöbb szavazatot kapta. Szavazni IDE kattintva lehet. 

Eredményhirdetés, díjátadás: december 14-én, a polgármesteri hivatal dísztermében tartandó Miskolc Köszöni ünnepségen. A közönségszavazás nyertesének díja a MIKOM Nonprofit Kft. nyilvánosság- és reklámcsomagja: megjelenések a Miskolc Televízióban, a minap.hu-n és a Miskolci Naplóban.

További hírek

Olvasnivaló