Ugrás a tartalomra

Miskolc Köszöni Közönségdíjasa: Terdik Gábor

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 13. kedd 08:50
Lezárult a Miskolc Köszöni közönségszavazása, ahol Miskolc legnépszerűbb szépségipari szakemberét kerestük. A 12 jelölt közül Terdik Gábor férfifodrász és hajgyógyász, a Nobasic szalon tulajdonosa nyert 3691 szavazattal. A szavazás 2022. november 28 és december 11 között zajlott a minap.hu felületén, ahová 12 237 szavazat érkezett.

Terdik Gábor a következőképpen vall magáról: forradalmat indítottam a szakmában, hogy ne mérgezzük tovább vendégeink fejbőrét. Hitvallásom a vendégeink maximális kiszolgálása, melybe beletartozik hajuk és fejbőrünk egészségének megőrzése, akadályaik megoldása. Ezért alapítottam meg a NOBASIC brandet, és állok ki a természetes hajápolás, kemikália mentes termékhasználat mellett. Vendégeimet 6 éve igyekszem maximálisan kiszolgálni és számtalan munkaórával a hátam mögött kijelenthetem, a haj a szenvedélyemmé vált.

Izgalmas közönségszavazási versenynek lehettünk szemtanúi az elmúlt napokban. Terdik Gábor mellett Zádory Eszter mesterfodrász és László Tímea kozmetikus mester között alakult ki nagyon szoros verseny. Volt olyan nap, hogy csak néhány szavazat választotta el az első három helyen lévő jelöltet. Az utolsó napon (december 11.-én ) azonban Terdik Gábor négy százalékkal vette át a vezetést, igy 3691 szavazattal tudott zárni az éjfélkor befejeződő voksoláson. Második helyezett lett Zádory Eszter mesterfodrász 3288 szavazattal, és a képzeletbeli dobogó harmadik fokát László Timea kozmetikus mester foglalta el 2591 szavazattal.

A győztes, Terdik Gábor jutalma a Miskolc Köszöni Közönségdíj 2022 emlékplakett és a  MIKOM Nonprofit Kft. nyilvánosság- és reklámcsomagja: megjelenések a Miskolc Televízióban, a minap.hu-n és a Miskolci Naplóban. A díjat 2022. december 14-én, Miskolc Polgármesteri Hivatal dísztermében tartandó Miskolc Köszöni, ünnepségen veheti át.

A Miskolc Köszöni programot Miskolc önkormányzata, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége B.-A.-Z Megyei Szervezete, a Miskolc Holding Zrt. , a Tudomány és Technika Háza és a MIKOM Nonprofit Kft. közös összefogással, hagyományteremtő céllal indította. Azzal a szándékkal, hogy kiemelt kommunikációs figyelmet kapjanak Miskolc azon gazdasági szereplői, akik iparűzési adójukkal hozzájárulnak a város fejlődéséhez. Tevékenységükkel, fejlesztéseikkel, évtizedes jelenlétükkel erősítik Miskolc gazdaságát, emelik a szolgáltatások színvonalát és tovább öregbítik Miskolc jó hírét.

A Miskolc Köszöni közönségszavazás részletes eredménye:

Helyezés Név Szavazatok száma (db)
1 Terdik Gábor 3691
2 Zádory Eszter 3288
3 László Tímea 2591
4 Schmidtné Gál Gabriella 581
5 Mihalik-Luterán Kinga 494
6 Pataki Zsuzsi 479
7 Szilvási Gabriella 324
8 Szarka Barbara 299
9 Juhász Lászlóné, Ibolya 177
10 Kamenár Beáta 152
11 Bodzás Nikolett 81
12 Sváb Hedvig  80
Összesen 12237

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!