Ugrás a tartalomra

Miskolc a Te helyed – Hír, kultúra, sport

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 03. hétfő 14:59
Újabb tartalommal bővül a jól csengő „Miskolc a Te helyed” szlogen, ami mostantól már egy teljes műsorblokk címe is egyben.

Egy perc Miskolc

A Miskolc Televízió gyártásában júniustól naponta jelentkezik az Egy perc Miskolc című hírműsor. A felgyorsult hétköznapok tendenciáit követve röviden, tömören, lényegre törően mutatja be a Miskolccal kapcsolatos legfontosabb eseményeket. Egyszerre három "gyors hír" szerepel a városi televízióban új formulának számító egy perces híradóban. 

Az Egy perc Miskolc mindennap reggel 7 órakor jelentkezik friss tartalommal és egyszerre látható a Miskolc Televízió képernyőjén, a városi LED falakon és az MVK Zrt. autóbuszjáratain felszerelt monitorokon. A rövid hírblokkot felirattal látják el a televízió munkatársai, így azokon a platformokon (LED fal; autóbuszokon felszerelt LCD monitor) is élvezhető a tartalom, ahol hang nélkül jelenik meg a hírperc. 

Az Egy perc Miskolc a városi televízió képújságának részeként félóránként látható, de megjelenik a minap.hu Facebook oldalán, és elérhető a minap.hu hírportálon az Egy perc Miskolc feliratú, zöld színű fül alatt. Itt valamennyi eddig elkészült adás visszanézhető. A LED falakon és az autóbuszokon folyamatosan látható az új egy perces miskolci híradó. Így utazás, vagy várakozás közben is elolvashatják, meghallgathatják a miskolciak a várossal kapcsolatos legfontosabb információkat. 

Sport Hét

Ugyancsak a Miskolc a Te helyed műsorblokk része a Sport Hét, ami heti frissítésben 3-4 percben mondja el, mutatja be Miskolc sportéletének legfontosabb eseményeit. A DVTK család tagjainak mérkőzéseitől kezdve az MVLC pólósainak rangadóin át az MVSC csapatainak, egyéni sportolóinak viadalairól épp úgy szólnak majd a hírek az összefoglalóban, mint a legjelentősebb városi tömegsport rendezvényekről, legyen szó a Szarvasűzőkről, vagy éppen a BikeDay-ről. A koncepció itt is az, hogy az átalakuló hírfogyasztási szokásoknak megfelelő tartalom kerüljön a miskolciak okostelefonjának, okostévéjének kijelzőire. 

ProgramPont

A ProgramPont kulturális programokat ajánl egy hétre előre. A kínálatból bárki kiválaszthatja azt a rendezvényt, ahol barátaival, családjával eltöltene egy kellemes napot. A ProgramPont segítségével a koncert, színház, vagy a fesztivál belépőt is időben meg lehet váltani. A rövid, tömör összeállításból az adott programok legfontosabb mozzanatai is kiderülnek. 

Visszatekintő

A Visszatekintőben pedig az elmúlt hét eseményeinek legjavát gyűjtjük össze. 

Mind három műsorelem 3-4 percben mutatja be Miskolc sokoldalúságát. Valamennyi tartalom feliratozással kerül a megjelenítőkre, és az Egy perc Miskolc hírperchez hasonlóan a LED falakon, az autóbuszok LCD monitorjain, a Miskolc Televízió képújságában a minap.hu hírportálon a Miskolc a Te helyed fül alatt megtekinthető. 

A Miskolc Televízióban a képújság részeként óránként jelenik meg a komplett negyed órás összeállítás. Az Egy perc Miskolc rövid hírblokk pedig félóránként kerül képernyőre. 
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!