Ugrás a tartalomra

A miskolci Creppy a világ legjobbjai között

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 18. kedd 15:03
A miskolci Creppy Franchise System Kft. vezetőit meghívták az üzletág egyik legnagyszabásúbb eseményére, mely idén az Egyesült Államokban, Las Vegasban került megrendezésre. A Nemzetközi Franchise Szövetség éves kongresszusán a legnagyobb franchise márkák, az üzletág legfajsúlyosabb tagjai, befektetők, üzletemberek képviseltetik magukat.
creppy

Ennek keretében a szövetség évente megrendezi a NextGen In Franchising versenyét, melyben a világ minden tájáról neveznek fiatal, feltörekvő franchise márkák, hogy bekerüljenek a legígéretesebbek közé. A Creppy palacsintás franchise – a Magyar Franchise Szövetség ajánlásával – az idei évben győztese lett a megmérettetésnek, beválogatták a legjobb 12 feltörekvő franchise márka közé a világon. A Creppy Európa egyik legjobbjaként képviselhette hazánkat, ezen kívül minden kontinens adott jelölteket a versenyhez.

A rendezvény egyik fő attrakciójaként minden győztes bemutathatta a koncepcióját, márkáját a nagyközönség előtt. A Creppy márka és üzleti modellje szinte mindenkit lenyűgözött: a palacsintára épített koncepció óriási sikert aratott.

creppy

A kongresszuson az üzleti világ legnagyobbjai osztották meg tapasztalataikat, sokukkal nyílt lehetőség személyesen is megismerkedni a Creppy vezetőségének. A legnépszerűbb franchise márkák irányítóival, a terület legfelkészültebb vezetőivel, hatalmas hálózattal rendelkező franchise rendszergazdákkal egyeztettek személyesen, a Creppy egyik legnagyobb egyesült államokbeli támogatójával, személyes mentorával, a Rosati’s Pizza elnökével, a NextGen in Franchising alapítójával és számos további, meghatározó franchisorral folytatott stratégiai megbeszélést.

A legnagyobb márkák képviselői – Subway, Anytime Fitness, Buffallo Wings, Donut Library, Dunkin Donut – illetve elismert szaktekintélyek is, mint például Carly Fiorina ex Hewlett Packard elnök, GaryVee marketing influencer, Robert Cresanti IFA elnök hasznos tanácsokkal látták el a Creppy márkát.

creppy

A Creppy palacsintás koncepciója bemutatkozott az üzleti világnak, a franchise szakma elitjének – a magyar palacsintás márka lenyűgözte a terület jelen lévő nagy halait a Las Vegas nyújtotta elképesztő helyszínen.

Mérföldkő ez a Creppy márka életében, egy óriási siker a magyar franchise, a hazai vállalkozói élet szempontjából. Újabb márka lépett fel a világ üzleti színpadára, hatalmas lehetőséget kapva ezzel.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!