Ugrás a tartalomra

Miskolci cukrászda és étterem a legjobbak között

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 17. péntek 08:54
Miskolci cukrászda az ország 10 legjobbja között - egy helyi vendéglátóhely pedig kortárs magyar étterem kategóriában szintén az első 10 között szerepel az egyik magyar étteremkalauz toplistáján.

A cukrászdát több mint 20 éve az Íz-kalauz Kft. működteti, csakúgy, mint a Dorottya utcai éttermet. Az ügyvezető büszke rá, hogy amióta kinyitott a desszertműhely - és ennek már 5 éve -, minden évben bekerültek a Dining Guide Top 100 Étteremkalauzba. A kiadvány készítői teszterekkel, nemzetközi Michelin csillagos séfekkel vizsgáltatják az éttermek és cukrászdák teljesítményét és ízvilágát. 2022-ben a Végállomás étterem kortárs magyar étterem kategóriában a tizedik, csakúgy mint a Desszertem, amely az ország legjobb 10 cukrászdája között van.

A most elismert vendéglátóhelyek vezetője szerint a siker kulcsa egyszerű: magas színvonalú konyhatechnológia, prémium alapanyagok, és kiváló szakemberek kellenek hozzá.

- Prémium alapanyagokból, a legmagasabb konyhatechnológiával dolgozunk, a kollégák nagyon képzettek. Folyamatosan gondolkodunk, folyamatosan kísérletezünk, folyamatosan próbálkozunk. Ma már egy 13 fős csapattal dolgozunk, és 6 cukrásznak adunk munkát - mondta el Vargáné Bodnár Henriett ügyvezető, társtulajdonos.

A Végállomás étterem az elmúlt 20 évben kínált már pizzákat, és a magyaros konyha ízei is jelen voltak az étlapon, de az utóbbi 10 évben - a trendekhez igazodva - leginkább helyi alapanyagokból bisztróételeket kínálnak a vendégeknek.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!