Ugrás a tartalomra

Miskolci mesék – séta és bábszínház

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 28. szerda 08:51
Miskolc két születésnaposa fogott össze, hogy egy különleges programra invitálja az érdeklődőket: a város turisztikai szervezete, a MIDMAR Kft. most ünnepli létrehozásának 10. évfordulóját, a Csodamalom Bábszínház pedig a 30. évadát kezdi meg.

Az együttműködés jegyében szervezett szeptember 29-i programon először egy olyan idegenvezetett városnézésen vehetnek részt az érdeklődők, amely érinti a Miskolci mesék című bábelőadás helyszíneit és témáit. Az egyórás sétát követően a Csodamalom Bábszínházban az évadnyitó előadás főpróbáját is megtekinthetik azok a vendégek, akik regisztrálnak az eseményre. A Miskolc mesék ősbemutatója egyébként október 2-án lesz, így igazi insider élményt kapnak azok, akik úgy döntenek, hogy csatlakoznak a két intézmény közös programjához csütörtökön.

program délelőtt 10 órakor indul a Tourinform Miskolc irodából. A séta és a főpróba tervezett időtartama 2 óra. Előzetes jegyvásárlásra az irodában van lehetőség. A már megszokott garantált sétáktól eltérően ezen a programon egységes árú jegyekkel lehet részt venni – előzetes regisztrációt követően.

(Címlapkép: Illusztráció. Fotó: Horváth Csongor)

További hírek

Olvasnivaló