Ugrás a tartalomra

Miskolci Nap (2022.11.21.) – Időjárás, légszennyezettség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 21. hétfő 07:43
A levegő ugyan hideg, de legalább belélegezhető. Nézzük a részleteket, na meg az állatöveket...

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint napközben általában közepesen vagy erősen felhős idő valószínű rövidebb-hosszabb napos időszakokkal. A felhőzet érdemi csökkenésére nyugat felől lehet számítani délutántól, de estétől ismét köd és rétegfelhőzet képződik. Számottevő csapadék nem várható. Jobbára mérsékelt marad délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10 fok között valószínű.

Légszennyezettség

A levegő minősége kevés kivételtől eltekintve városszerte megfelelő és elfogadható. További részleteket a pmmonitoring.hu oldalon talál.

Horoszkóp

Kos

Szeretnél már végre megszabadulni egy problémától, ami sokszor okozott bosszúságot, és számtalanszor teremtett kellemetlen helyzetet, amit meg kellett oldanod. Ma végre lehetőség kínálkozik a végleges megoldásra, de nem biztos, hogy ínyedre lesz a dolog.

Bika

A szó elszáll, de az írás megmarad. Ha valaki ma olyasmit ígér neked, ami túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, jobb, ha ezt írásban is kéred tőle, különben könnyen lehet, hogy holnapra úgy tesz majd, mintha most hallana először a dologról.

Ikrek

Úgy érzed, mintha egyszerre száz tányérral kellene egyensúlyoznod, alig oldod meg az egyik problémát, máris felmerül egy másik, és az egyre fokozódó nyomás során az is lehet, hogy időnként rossz döntéseket hozol. 

Rák

Hálás vagy a sorsnak azért, amit kaptál, de úgy érzed, vannak olyan területek, ahol lehetett volna egy kicsit bőkezűbb is veled. Az esélyeket azonban itt is megkaptad tőle, és ha elég munkát fektetsz a dologba, akkor az eredményeid is olyanok lehetnek, amilyeneket szeretnél.

Oroszlán

Mindent megteszel, amit csak tudsz, de úgy tűnik, van, akinek ez nem elég. Lehet, hogy jobban teszitek, ha elengeditek egymást, ha úgy látjátok, egyikőtök sem tudja a másiknak megadni azt, amire igazán vágyik.

Szűz

Valaki nagyon szeretne rábeszélni valamire, de minél jobban erőlteti a dolgot, neked annál jobban kényelmetlenné válik az ügy. Lehet, hogy itt az ideje a sarkadra állni, és határozottan nemet mondani az udvariaskodás helyett.

Mérleg

Sok olyan dolog, ami kezdetben jól alakult, most csalódottságot okozhat, mert nem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeidet. Lehet, hogy lesz olyasmi, amit el kell engedned, de ne feledd, hogy az új utak új lehetőségeket is megnyitnak előtted.

Skorpió

Ami neked természetes, az nem biztos, hogy másnak is az, és amit te talán pillanatok alatt elfogadsz, másnak nehézséget jelenthet. Légy egy kicsit türelmesebb, és ha gyorsabb eredményt szeretnél, akkor segíts másoknak is megszokni az új helyzetet.

Nyilas

Ne hagyd elkalandozni a figyelmedet, mert sok munka vár ma rád, és csak akkor végezhetsz mindegyikkel, ha a céljaidra összpontosítasz. Tedd meg, amit meg kell tenned, hogy később ne fájjon a fejed emiatt.

Bak

Sok terhet vállaltál a nyakadba az utóbbi időben, és ezt most talán már bánod egy kicsit, de ne feledd, hogy mindegyik kihívásra okkal mondtál igent. Ami akkor fontos volt a számodra, valószínűleg most is az, így megéri tovább küzdeni. 

Vízöntő

Hiába igyekszel, úgy érzed, sok mindenkinek csalódást okozol mostanában. Csak az lehet a megoldás, ha felállítasz egy fontossági sorrendet, és eldöntöd, ki az, akinek elsősorban meg akarsz felelni. Aki önmagadért szeret, az azt is megérti, ha a saját álmaidat követed.

Halak

Úgy tűnik, valaki nem akarja elfogadni a nemet válaszul, és folyamatosan ostromol a kérésével, amihez neked azonban nem fűlik a fogad. Lehet, hogy érdemes még egyszer átgondolnod az ajánlatot, de ha végül a nemnél maradsz, akkor legyél határozott.

(Forrás: bien.hu)
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!